Φιλικό χωρίς κόσμο

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία εδώ και 17 μέρες, καθώς το τελευταίο ματς που έδωσε (επίσημο ή φιλικό) ήταν στις 17 Απριλίου, όταν έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά στα Χανιά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Φιλικό χωρίς κόσμο

Ο Δικέφαλος δεν κατέβηκε να παίξει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη (ως αντίδραση για το καθεστώς της ΕΠΟ και όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας στήριξη από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ) και καθώς τα playoffs θα ξεκινήσουν στις 11 Μαΐου, δεν ήταν δυνατόν να μείνει η ομάδα χωρίς αγώνα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι σήμερα ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη βουλγαρική Πιρίν στην Τούμπα, σε ένα φιλικό ματς που θα ξεκινήσει στις 18:00, αλλά θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς θα έχει προπονητικό χαρακτήρα.

Στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 30 φίλοι της βουλγαρικής ομάδας, οι οποίοι τη συνόδευσαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι της, αλλά γενικά θα γίνει χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει να κάνει ορισμένες τελευταίες δοκιμές πριν αρχίσουν τα playoffs και φυσικά θέλει να δώσει και λίγο αγωνιστικό ρυθμό στους παίκτες του πριν αρχίσουν οι αγώνες κατάταξης.

Διαβάστε ακόμη...