Ξεκίνημα από τις Συκιές

Από paokhandball.gr: Από το κλειστό γυμναστήριο των Συκεών ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας Handball του ΠΑΟΚ, ενόψει του πιο κρίσιμου αγώνα της χρονιάς, με τον Διομήδη στο Άργος (7/5).
Πηγή: paokhandball.gr
Ξεκίνημα από τις Συκιές

Οι ημέρες αργίας των αθλητών του ΠΑΟΚ για το Πάσχα, περιορίστηκαν προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο ντέρμπι του Άργους.

Το γηπεδικό πρόβλημα που αρχικά δημιουργήθηκε με το γυμναστήριο της Μίκρας (λόγω των αργιών θα ανοίξει εκ νέου την Τετάρτη 4/5) αντιμετωπίστηκε χάρη στην άμεση ανταπόκριση του δήμου Συκεών. Με παρέμβαση του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη και του αντιδημάρχου και πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντώνη Σαουλίδη, ο Δικέφαλος πήρε ώρες προπόνησης για σήμερα (2/5) και αύριο στο κλειστό γυμναστήριο των Συκεών και έτσι η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς προβλήματα.

Τις επόμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει ώστε να διεκδικήσει απέναντι στο Διομήδη τη νίκη που θα τον κρατήσει "ζωντανό" στη μάχη της διεκδίκησης μίας θέσης στους τελικούς της Handball Premier. Μετά τη νίκη επί του Φιλίππου στη Βέροια, η ψυχολογία στις τάξεις των πρωταθλητών βρίσκεται στα ύψη και υπάρχει πίστη για ένα ακόμη σπουδαίο "διπλό".

Διαβάστε ακόμη...