«Θα δούμε τι θα συμβεί…»

Από inpaok.com: Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αργεντινή, τα οποία έκαναν αναφορά στην πρόθεση της Ρασίνγκ για ανανέωση του δανεισμού του Φακούντο Περέιρα από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Θα δούμε τι θα συμβεί…»

Tα Πασχαλινά δώρα ΠΑΟΚ έγιναν παράδοση... Διαθέσιμα στα PAOK FC Official Stores.

Την Δευτέρα (2/5), μάλιστα ήρθε και η επιβεβαίωση από επίσημα χείλη, καθώς για τα σενάρια τοποθετήθηκαν τόσο οι παράγοντες του συλλόγου της Αβεγιανέδα, όσο και ο εκπρόσωπος του 28χρονου Αργεντινού, Λουίς Μπελβεδέρε, αλλά και ο ίδιος ο Περέιρα.

«Θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε τον δανεισμό του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ρασίνγκ, Βίκτορ Μπλάνκο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ατζέντης του ικανότατου μεσοεπιθετικού Λουίς Μπελβεδέρε που ανέφερε: «O Φακούντο θα επιθυμούσε να μείνει, από το σύλλογο μου είπαν ότι θέλουν να να τον κρατήσουν και μετά τον Ιούνιο».

«Θα δούμε τι θα συμβεί με το μέλλον μου ακόμα εγώ δεν σκέφτομαι κάτι, γιατί υπάρχουν πολλές πλευρές που πρέπει να συζητήσουν μεταξύ τους. Από την ημέρα που ήρθα, ήξερα ότι επρόκειτο να είναι μια δύσκολη... αποστολή. Αλλά , έπρεπε να παλέψω για να κερδίσω μια θέση στην ομάδα», ανέφερε ο ίδιος ο Περέιρα για το ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του.

Διαβάστε ακόμη...