Έρχονται γάμοι για την οικογένεια Σαββίδη!

Από inpaok.com: Χαρές και... πανηγύρια θα περιλαμβάνει το φετινό καλοκαίρι για τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένεια του.
Πηγή: inpaok.com
Έρχονται γάμοι για την οικογένεια Σαββίδη!

Όχι, δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αλλά με καθαρά προσωπικές στιγμές ευτυχίες που αναμένεται να ζήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και οι συγγενείς του.

Τον Ιούνιο είναι προγραμματισμένος να γίνει ο θρησκευτικός γάμος του πρωτότοκου γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου, με την εκλεκτή της καρδιάς του με την οποία είναι μαζί και επίσημα εδώ και πολύ καιρό.

Το γλέντι του γάμου έχει κλειστεί να γίνει σε γνωστό κτήμα της Θεσσαλονίκης, ενώ μεγάλες... στιγμές αναμένεται να ζήσει το Μακεδονία Παλλάς το οποίο θα σφύζει από ζωή εκείνο το διάστημα. Για μια βδομάδα περίπου, έχουν "καπαρωθεί" όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου για τις ανάγκες των καλεσμένων του γάμου που θα έρθουν, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Μάλιστα, κάποιες φήμες αναφέρουν ότι το "παρόν" μπορεί να δώσει και ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν!

Από εκεί και πέρα, μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και ο γάμος ενός άλλου μέλους της οικογένειας Σαββίδη.

Ο λόγος για την την αγαπημένη του ανιψιά, Σόνια, η οποία έχει δεχθεί ήδη το μονόπετρο δαχτυλίδι του πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου. Έτσι, οι δυο τους θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον Θεού κι ανθρώπων κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Διαβάστε ακόμη...