Διπλή πρόταση σε Μπερμπάτοφ!

Από inpaok.com: Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδα από την Βουλγαρία, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε τις ημέρες του Πάσχα, δύο... μυστικά ραντεβού που αφορούν το μέλλον της ποδοσφαιρικής καριέρας του.
Πηγή: inpaok.com
Διπλή πρόταση σε Μπερμπάτοφ!

Μία από τις δύο συναντήσεις ήταν με παράγοντα αγγλικής ομάδας που του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας για την νέα σεζόν.

Όπως αποκαλύπτουν οι Βούλγαροι πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του αγλλικού πρωταθλήματος αλλά βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και παλεύει ώστε τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Να θυμίσουμε πως σήμερα (2/) γίνεται μάχη στην Τσάμπιονσιπ για την άνοδο, αφού διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και τρεις είναι οι ομάδες που μπορεί να έχουν μιλήσει με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, δηλαδή η Μίντλεσμπρο, η Μπέρνλι και η Μπράιτον. «Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις αλλά έγινε η πρώτη επίσημη επαφή», αναφέρει το δημοσίευμα που αποκαλύπτει και το δεύτερο ραντεβού του Μίτκο:

«Παραμονές του Πάσχα ο Μπερμπάτοφ συναντήθηκε με τον Στίλιαν Πετρόφ. Τέσσερα χρόνια μετά τη διάγνωση της λευχαιμίας, ο Στίλιαν Πετρόφ προπονείται τους τελευταίους μήνες με την Άστον Βίλα και σκοπεύει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Έτσι λοιπόν, ο Πετρόφ πρότεινε στο Μπερμπάτοφ να πάει και αυτός στην Άστον Βίλα και να παίξουν μαζί εκεί τη νέα σεζόν».

Στον επίλογο του ρεπορτάζ τους οι Βούλγαροι υποστηρίζουν πως ο Μπερμπάτοφ δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ή όχι.

Διαβάστε ακόμη...