Μεγαλώνει η λίστα του Μίχελ

Από novasports.gr: Ο Λούμπος Μίχελ παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, θέλοντας να έχει έτοιμη τη σχετική λίστα, για τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: novasports.gr
Μεγαλώνει η λίστα του Μίχελ

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε μετά την Ουκρανία στο Βέλγιο και την Ολλανδία, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, τσέκαρε από κοντά ορισμένους μετεγγραφικούς στόχους του "Δικέφαλου" του Βορρά.

Παράλληλα, ο Μίχελ φέρεται να έχει επαφές και με προπονητές, οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μίχελ περιμένει την ολοκλήρωση των play off του πρωταθλήματος και την οριστικοποίηση του μπάτζετ, από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να τρέξει τις εξελίξεις στον μετεγγραφικό τομέα, ενώ μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, θα γίνουν προσπάθειες, ώστε να βρεθεί ο τεχνικός, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν.

Οι ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων" θέλουν να παραμείνει η ομάδα προσηλωμένη στα play off του πρωταθλήματος και στον στόχο της, που είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε ακόμη...