Στο μυαλό το θέμα των χορηγιών

Από sport24.gr: Ανεξαρτήτως της όποιας βοήθειας του Ιβάν Σαββίδη προς την ΚΑΕ, στον ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλο βάρος στο ζήτημα των χορηγιών έτσι ώστε να έρθουν αρκετά έσοδα και αυτό να "δευκολύνει" το θέμα της αύξησης του μπάτζετ
Πηγή: sport24.gr
Στο μυαλό το θέμα των χορηγιών

Με τον ΠΑΟΚ να μένει εκτός τετράδας στο πρωτάθλημα και στον ημιτελικό του Κυπέλλου να χάνει από ομάδα της Α2 (Φάρος), είναι δεδομένο πως στον "Δικέφαλο" θέλουν η φετινή σεζόν να αποτελέσει απλά μια κακή παρένθεση. Αλλωστε οι "ασπρόμαυροι" τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές κατέκτησαν την τρίτη θέση της Basket League, άρα το ζητούμενο είναι ο ΠΑΟΚ του χρόνου να "θυμηθεί" τον παλιό καλό του εαυτό.

Οπως είχαμε αναφέρει την επομένη του αποκλεισμού από την ΑΕΚ, στο μυαλό είναι να αυξηθεί -αρκετά- το μπάτζετ (το οικονομικό είναι θέμα που "καίει" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης) για να μπορέσει ο "Δικέφαλος" να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Φυσικά η προσοχή είναι στραμμένη -και- στον Ιβάν Σαββίδη και στο κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει ο ίδιος στην ΚΑΕ, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να βασίζονται μόνο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Στους "ασπρόμαυρους" υπογραμμίζεται πως θα δοθεί μεγάλο βάρος στην εξεύρεση χορηγιών για να "έρθει" από εκεί... αρκετό χρήμα στην ομάδα και έτσι να "διευκολυνθεί" το ζήτημα της αύξησης του μπάτζετ.

Το τμήμα μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ "δουλεύει" συνεχώς το θέμα των χορηγιών, για το οποίο υπάρχει και ο Μάνος Μαλέλης (σ.σ. με την έννοια πως πέραν του τι θα "βρει" από μόνη της η ΚΑΕ, ο Μαλέλης με τις γνωριμίες του μπορεί να "φέρει" λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα) ο οποίος ανέκαθεν προσπαθεί γι' αυτές και αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Αλλωστε ο Μαλέλης ήταν εκείνος που "έφερε" στην ΚΑΕ τον Δημήτρη Κοντομηνά ενώ πέρυσι το καλοκαίρι έκανε αρκετές επαφές (μαζί με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου") για χορηγίες αλλά το θέμα "κόλλησε" στα capital controls, όπως είχε τονίσει πριν μήνες.

Κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να συζητήσει ο Μαλέλης με τον Κοντομηνά για τον ΠΑΟΚ ενώ σε πρώτη φάση το επόμενο διάστημα στις τάξεις του "Δικεφάλου" θα γίνουν συζητήσεις που θα αφορούν το οικονομικό κομμάτι αλλά και το αγωνιστικό φυσικά.

Διαβάστε ακόμη...