Άλλος τον έφερε, άλλος πλήρωσε…

Από inpaok.com: Μπορεί ο "γάμος" μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, έστω και στα μέσα της φετινής σεζόν, και να έφερε ευφορία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, αλλά το φινάλε ήταν μάλλον άσχημο με το 30χρονο σέντερ να μην αγωνίζεται στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ και να μη δίνει το "παρών" στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Άλλος τον έφερε, άλλος πλήρωσε…

Όλα ξεκίνησαν από το... ψηστήρι του Κώστα Βασιλειάδη στον φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα για αρκετές μέρες προκειμένου να τον πείσει να έρθει στο "παλατάκι". Μετά το διαζύγιο του με τον Ερυθρό Αστέρα, ο "Σόφο" έψαχνε νέα στέγη αλλά η αποφασιστικότητα δεν είναι το... προσόν του.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλάζει άποψη συχνά και δεν μπορείς να τον... πιάσεις από πουθενά.

Ο άνθρωπος-κλειδί ήταν φυσικά ο αρχηγός του Δικεφάλου με τον οποίο είχε αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες εκείνο το διάστημα.

Το τελευταίο και οριστικό ήταν ένα βράδυ του περασμένου Νοεμβρίου, όταν ο Σχορτσιανίτης τηλεφώνησε στον Βασιλειάδη λέγοντας: "εντάξει, να ξέρεις έρχομαι για σένα!".

Το οικονομικό σκέλος του deal, φυσικά κλείστηκε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, και κυρίως τον πρόεδρο, Μπάνε Πρέλεβιτς. Πίσω από αυτό όμως ήταν ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος είχε τάξει έναν παίκτη στο τμήμα μπάσκετ, έναν Αμερικάνο ή τον Σχορτσιανίτη.

Τελικά, η επιλογή ήταν ο Έλληνας διεθνής, για τον οποίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδινε περίπου 5.000 ευρώ το μήνα.

Διαβάστε ακόμη...