H σεζόν με αριθμούς

Από inpaok.com: H κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσε, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, να ετοιμάζονται για την «μάχη» των play-off.
Πηγή: inpaok.com
H σεζόν με αριθμούς

Το INPAOK, με αφορμή την λήξη της κανονικής διάρκειας και λίγο πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος, καταγράφει τους... αριθμούς του Δικεφάλου μέσα στη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η τρίτη καλύτερη επίθεση της Superleague, πετυχαίνοντας 45 γκολ, πρώτος ήταν ο ΟΣΦΠ με 81, δεύτερος ο Παναθηναϊκός με 52, τέταρτη η ΑΕΚ με 43 και πέμπτος ο ΠΑΣ Γιάννενα με 36 γκολ.

Η... επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Δικεφάλου, επιβεβαιώνεται και από τις τελικές προσπάθειες, αφού αναδείχθηκαν δεύτερη καλύτερη ομάδα, καταγράφοντας 352 ολοκληρωμένες επιθετικές ενέργειες.

Οι «ασπρόμαυροι», ήταν οι καλύτεροι... πασέρ του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον σχετικό πίνακα, με τους ποδοσφαιριστές του, να μετρούν 2882 σωστές μεταβιβάσεις, αφήνοντας πίσω τους τον δεύτερο ΟΣΦΠ (2127 πάσες), την Βέροια (2071), την Ξάνθη (2021) και τον Παναθηναϊκό (1975).

Ο ΠΑΟΚ κατέχει και ένα... αρνητικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα που τελείωσε, διότι είναι η ομάδα με τα περισσότερα λάθη, με τους παίκτες του να κάνουν 1504 λάθη στα 30 ματς που έδωσαν μέσα στη σεζόν, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της Λίγκας.

Στην τελευταία κατηγορία που ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, είναι αυτή με τα κλεψίματα, αφού ο Δικέφαλος είναι πρώτος στην συγκεκριμένη λίστα με 938 κερδισμένες «μονομαχίες».

Διαβάστε ακόμη...