Δεν βοήθησαν οι συγκυρίες

Από inpaok.com: Η καριέρα αλλά και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του Κώστα Βασιλειάδη είναι ταυτισμένο με τον ΠΑΟΚ κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, αφού ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ είναι γέννημα θρέμμα του Συλλόγου.
Πηγή: inpaok.com
Δεν βοήθησαν οι συγκυρίες

Από την στιγμή που αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο, σε ηλικία 16 ετών από το ΓΑΣ Κιλκίς ξεχώρισε για το ταλέντο του και παρ' ότι οι προτάσεις ήταν πολλές, παρέμεινε στην ομάδα για έξι χρόνια, από την σεζόν 2000-2001 έως και την σεζόν 2005-2006, όπου αναχώρησε για την Ισπανία και την Μάλαγα.

Ο Βασιλειάδης αποφάσισε να επιστρέψει δύο χρόνια αργότερα, όταν ανέλαβε η διοίκηση Δρόσου, σε μία χρονιά που ξεκίνησε με φοβερές φιλοδοξίες. Ύστερα από καιρό, ο κόσμος ενθουσιάστηκε ξανά με το μπάσκετ, ωστόσο γρήγορα τα όνειρα «γκρεμίστηκαν», αφού η χρονιά σε οικονομικό κι αγωνιστικό επίπεδο οδηγήθηκε σε φιάσκο ολκής.

Έτσι, η δεύτερη παρουσία του Βασιλειάδη στο ... σπίτι του ήταν αδύνατο να στεφθεί με επιτυχία, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ αλλά και η πλευρά του παίκτη να αναγκαστούν να λύσουν από κοινού την συνεργασία τους και τον ίδιο να επιλέγει ως επόμενο σταθμό της καριέρας του την Μοντεγκρανάρο.

Το καλοκαίρι του 2015 και με τον κόσμο να επιθυμεί «διακαώς» την επιστροφή του αρχηγού στο «Παλατάκι», η διοίκηση Πρέλεβιτς κάνει το «μπαμ» κι ανακοινώνει τελικά την επιστροφή του Βασιλειάδη, για δεύτερη φορά στον Δικέφαλο, με την εξέλιξη της να είναι γνωστή.

Αναμφίβολα, ήταν μια χρονιά εξαιρετικά ιδιόμορφη, όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ωστόσο αποδείχθηκε, ότι και η τρίτη παρουσία του διεθνή καλαθοσφαιριστή δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ και μένει να φανεί, αν η τέταρτη, όταν αυτή συμβεί, θα είναι και η ... φαρμακερή.

Διαβάστε ακόμη...