O Σόφο με τα δύο πρόσωπα…

Από inpaok.com: Η ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης των play off σήμανε το τέλος της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ , επομένως και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
Πηγή: inpaok.com
O Σόφο με τα δύο πρόσωπα…

O «big Sofo» έκανε ντεμπούτο με την «ασπρόμαυρη» φανέλα στις 5 Νοεμβρίου και στον νικηφόρο αγώνα με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο κι ύστερα από περίπου έξι μήνες, φαίνεται πως θα αποτέλεσε οριστικά παρελθόν.

Ο διεθνής σέντερ κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του, δίνοντας της ώθηση, μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα, κάτι που οδήγησε και τους ιθύνοντες της ΚΑΕ να επεκτείνουν την μεταξύ τους συνεργασία και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων (η αρχική συμφωνία εξέπνεε στο τέλος του 2015).

Ο Σχορτσιανίτης είχε μεγάλη συμμετοχή σε σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες στο θεσμό του Eurocup, ωστόσο από τον Ιανουάριο και μετά η εικόνα του άλλαξε ριζικά. Φυσικά, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο τραυματισμός του, μετά τον αγώνα με την Βαλένθια στο «Παλατάκι», ωστόσο κι ο ίδιος έχει μεγάλες ευθύνες.

Με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ταλαιπωρήθηκε από πόνους στη μέση, ενώ δεν κατάφερε να συνεισφέρει αξιόλγα από εκεί και μετά στις κρίσιμες «μάχες» της ομάδας του, κάτι που προσπάθησε ο Κιθ Κλάντον με επιτυχία, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

Με τα δεδομένα αυτά, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει περίπτωση να απασχολήσει ξανά ο «Σόφο» την καθημερινότητα του Δικεφάλου, αφού ειδικά το τελευταίο γεγονός, με την αποχώρησή του στο ημίχρονο με την ΑΕΚ (δείτε εδώ) πιστώνεται στα άκρως αρνητικά...

Διαβάστε ακόμη...