Ο Αμρ Ουάρντα θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και το έδειξε!

Από metrosport.gr: Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, προχθές με τον Φοίνικα Σύρου.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Αμρ Ουάρντα θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και το έδειξε!

Ο άσος του Παναιτωλικού, με δική του πρωτοβουλία, ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να δει καλούς του φίλους και να παρακολουθήσει τον τελικό του πρωταθλήματος. Ήθελε όμως να εισπράξει και «κλίμα» από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 8000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι». Ο Ουάρντα προσήλθε στο γήπεδο με τον πρώην φροντιστή του Δικεφάλου, Γιασέρ Ζεινό. Οι δύο τους γνωρίζονται πολύ καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τις εκδηλώσεις λατρείας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα βόλει και έλεγε μεταξύ των άλλων: «Αν 8000 φίλαθλοι δημιουργούν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, τι συμβαίνει στην Τούμπα όταν γεμίζει με 30.000 φιλάθλους;». Ο Ουάρντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Μ» καλοβλέπει την προοπτική να έρθει στον ΠΑΟΚ. Διευκρινίζουμε πως έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό για ακόμη δύο χρόνια.

Επαναλαμβάνουμε πως στο χθεσινό ρεπορτάζ, φιλοξενήσαμε δηλώσεις του Ελληνα ατζέντη του, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχει θέμα με τον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Αποκαλύπτουμε όμως, την βαθιά επιθυμία του Ουάρντα, έτσι όπως την μετέφερε, να έρθει στον ΠΑΟΚ. Επίσης πρέπει να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός συζητά με τον Παναιτωλικό για να τον αποκτήσει.

Όμως, ο Ουάρντα (με όσα έζησε πολύ έντονα προχθές το βράδυ) δεν θέλει να πάει στον Πειραιά, εάν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν. Θέλει ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα. Το ερώτημα είναι, πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ κι αν μέσα στα πλάνα για το ρόστερ της νέας περιόδου βρίσκεται ένας παίκτης, που σε ηλικία 22 ετών έχει διακριθεί με τις επιδόσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...