"Είμαι ΠΑΟΚ, μένω αν γίνει δυνατή ομάδα"

Από basketplus.gr: Προσπάθησε να παίξει και για τους απόντες και για τον Χάτσερ.
Πηγή: basketplus.gr
"Είμαι ΠΑΟΚ, μένω αν γίνει δυνατή ομάδα"

Ο Μιλένκο Τέπιτς πήγε επιθετικά να κερδίσει μόνος του την ΑΕΚ και λίγο έλειψε να το κάνει. Ο Σέρβος φόργουορντ αναχωρεί σήμερα για την πατρίδα του.

Ανάμεικτα συναισθήματα του αφήνει η φετινή σεζόν. "Μπορούσαμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ, χάσαμε ευκαιρία, όπως χάσαμε πολλές μέσα στην σεζόν" σχολίασε στην εφημερίδα "Arena Press" ο 29χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε: "Μείναμε ως ομάδα μέχρι το τέλος και για αυτό αντέξαμε στο 3ο ματς. Δεν είμαστε χειρότεροι από την ΑΕΚ" είπε και συμπλήρωσε για αυτά που κρατά από την χρονιά:

"Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το ρόστερ ήταν καλό, αλλά δεν παίξαμε όλη την σεζόν σαν ομάδα. Η χρονιά δεν ήταν καταστροφή, αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε, μπορούσαμε καλύτερα. Είχαμε την ευκαιρία και για το τοπ16 του Γιούροκαπ και για το τελικό κυπέλλου. Η 5η θέση ήταν το μίνιμουμ καθώς δεν βρήκαμε το αντίδοτο για την πίεση. Είμαι χαρούμενος πάντως για αυτό που βίωσα στον ΠΑΟΚ και τελείωσα την σεζόν με ένα αίσθημα. Ότι ο ΠΑΟΚ έχει αυτό που άλλες ομάδες δεν έχουν.

Την παράδοση, την ιστορία, την ατμόσφαιρα, τους οπαδούς. Για αυτό και στο μέλλον θα πάει καλύτερα, αφού λείπουν μόνο τα χρήματα. Αν βάλεις όμως χρήματα σε ομάδες που δεν έχουν τα παραπάνω, δεν θα κάνουν τίποτε. Επίσης γύρω από την ομάδα υπάρχουν καλά παιδιά που ξέρουν το σπορ και με έξτρα χρήματα θα μπορέσουν να δημιουργήσουν πειθαρχεία, ανταγωνισμό και καλύτερο ρόστερ. Τώρα δεν μπορεί να στοχεύσει πιο ψηλά η ομάδα. Πριν δύο χρόνια ο Άρης και ην ΑΕΚ ήταν σε χειρότερη μοίρα, αλλά έχοντας τα στοιχεία που περιέγραψα παραπάνω, ανέβηκαν επίπεδο".

Η γενική αίσθηση ήταν οτι φέτος έλλειπε το teamspirit. Τι λέει για αυτό ο Τέπιτς: "Είχε και αυτό τα πάνω και τα κάτω του. Για αυτό και δεν κάναμε κάτι περισσότερο. Δεν κάναμε σωστές προσεγγίσεις. Υπήρχαν καλοί παίκτες, ικανοί για τον ανταγωνισμό, αλλά δεν φτάνουν αυτά" σχολίασε ο Σέρβος, που θεωρεί μεγαλύτερη απογοήτευση την αποκλεισμό από τον Φάρο στο κύπελλο. "Δεν σκέφτηκα ποτέ οτι θα μπορούσαμε να χάσουμε αυτό το ματς" είπε.

Μπορεί αν συνδυάσει το μέλλον του με τον ΠΑΟΚ ο Μιλένκο Τέπιτς; "Θα ήταν ευχής έργον να έχει ο ΠΑΟΚ 12 Τέπιτς" είχε πει στέλεχος της ομάδας μέσα στην σεζόν. Ο Σέρβος λέει για το δικό του αύριο: "Με τιμά το ενδιαφέρον της ομάδας. Η Θεσσαλονίκη μου αρέσει πολύ, είναι κοντά στο Βελιγράδι, οι άνθρωποι έχουν την ίδια νοοτροπία με τους Σέρβους, οι φανς είναι ωραίοι, ο κόσμος στην ομάδα μια χαρά. Μένει να δω αν θα υπάρχει φιλοδοξία για την επόμενη σεζόν, αν θα γίνει καλύτερη ομάδα, πόσο δυνατό θα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, το αν θα μπορέσουμε να είμαστε στο επίπεδο 4άδας. Θα δούμε μετά το οικονομικό, είναι νωρίς ακόμα, Θα μιλήσω με ειλικρίνεια με τον Μπάνε, το Νίκο και τον Τέλη" σχολίασε ο Τέπιτς, που έβαλε τον ΠΑΟΚ στην καρδιά του:

"Μετά από ένα χρόνο εδώ νοιώθω πραγματικός ΠΑΟΚτσής, δύο χρόνια στην Αθήνα όλα γύριζαν γύρω από Ολυμπιακό Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι κάτι σπέσιαλ για μένα, είμαι περήφανος που έπαιξα για αυτή την ομάδα". Και το μήνυμα του στο κόσμο του ΠΑΟΚ... "Ξέρω οτι οι οπαδοί θέλουν να σκέφτονται μόνο τίτλους για τον ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστώ για την στήριξη, ελπίζω στο μέλλον να έχουμε καλύτερη ομάδα για να στηρίζουν ακόμα περισσότερο".

Διαβάστε ακόμη...