Σενάριο για Μιτρέα και ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ και ο Μίχελ μελετούν την περίπτωση του Ρουμάνου αμυντικού της Ασκολι, Μπόγκνταν Μιτρέα.
Πηγή: sport24.gr
Σενάριο για Μιτρέα και ΠΑΟΚ

Ενα ακόμη όνομα ξένου ποδοσφαιριστή έρχεται στο προσκήνιο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Μπόγκνταν Μιτρέα ο οποίος αγωνίζεται στην Ασκoλι και σύμφωνα με ένα σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ μελετά την περίπτωσή του.

Αναλυτικότερα, το σενάριο αναφέρει τα εξής: Τον Μιτρέα είχε αποκτήσει από την ρουμανική Βιτορούλ τον χειμώνα η Ασκολι, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχε πληρώσει όλο το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την μεταγραφή. Αυτό δημιουργεί ένα "παράθυρο" για τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει δίνοντας ένα ποσό (προφανώς κοντά στα χρήματα που οφείλει η Ασκολι στην Βιτορούλ) για να τον αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βιτορούλ είναι ομάδα την οποία ελέγχει ο μεγάλος άσος του παρελθόντος Γκεόργκι Χάτζι, ο οποίος και μέσω των ακαδημιών του έχει κατά καιρούς επαφές με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα το ίδιο σενάριο αναφέρει ότι ο Λούμπος Μίχελ μίλησε μαζί του (είτε απ' ευθείας, είτε μέσω ατζέντη). Ο Μιτρέα είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός (είναι αριστεροπόδαρος).

Από την σεζόν 2013-14 μέχρι και την αγωνιστική χρονιά 2015-16 είχε πολλές συμμετοχές στην Βιτορούλ και έτσι στα μέσα της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς τον απέκτησε η Ασκολι (ομάδα της Β' Ιταλίας) στην οποία έχει 16 συμμετοχές ενώ στα 14 ματς έπαιξε ως βασικός.

Βέβαια, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος για τα μεταγραφικά συνολικά και τις επαφές που κάνει εδώ και εβδομάδες ο Λούμπος Μίχελ και το αν τελικά υπάρξει θέμα με τον Ρουμάνο θα φανεί στο προσεχές μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...