«Βοηθάει καθημερινά ο Σαββίδης, μακάρι να βρεθεί επενδυτής!»

Aπό metrosport.gr: Ο Γιώργος Δέδας μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Basket League
Πηγή: metrosport.gr
«Βοηθάει καθημερινά ο Σαββίδης, μακάρι να βρεθεί επενδυτής!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δέδα:

Για το πρόσημο της φετινής πορείας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαστε προβληματισμένοι. Κακά τα ψέματα η ομάδα είχε συνηθίσει να παίζει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και να μάχεται για τις παραπάνω θέσεις. Καμιά φορά παίρνεις αυτό που αξίζεις. Δεν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας και ήταν δύσκολο να περάσουμε την ΑΕΚ».

Για το τι έφταιξε: «Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πως θα ήμασταν χειρότερα. Χάσαμε τον ημιτελικό κυπέλλου, που ήταν βασικός στόχος. Μας πληγώνει ακόμα αυτό. Κάναμε 13 ήττες στο πρωτάθλημα και είναι μεγάλος ο αριθμός. Είχαμε ελλείψεις στην αρχή της σεζόν. Γίνανε προσθήκες, αλλά πάλι είχαμε απουσίες. Χθες παίξαμε χωρίς τρεις παίκτες και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Αλλά αυτό δεν είναι και δικαιολογία».

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, όπως είναι ο Φάρος Κερατσινίου: «Δεν είναι στίγμα. Είναι βαρύ από συγκυριακής άποψης. Χάσαμε από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, άσχετα αν έχει καλούς παίκτες. Αν πηγαίναμε στον τελικό θα διεκδικούσαμε ένα τίτλο. Χάσαμε δίκαια και αυτό μας πήγε πίσω ψυχολογικά, παρά αγωνιστικά. Περάσαμε και στο Eurocup, αλλά εκεί είναι διαφορετικά τα μεγέθη».

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ενεργά ο Ιβάν Σαββίδης ή να βρεθεί κάποιος άλλος επενδυτής: «Η διοίκηση προσπαθούσε να συνδυάσει οικονομική εξυγίανση και αξιοπρεπή ομάδα. Όλα τα χρόνια το κατάφερε στον μέγιστο βαθμό. Μακάρι να βρεθούν υποψήφιοι επενδυτές για την ομάδα. Δεν είναι μεγαλομέτοχος ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά βοηθάει καθημερινά. Θα πρέπει να το πει όποιος θέλει να αναλάβει την ομάδα. Και πέρυσι τα μηνύματα ήταν θετικά, αλλά δεν προχώρησε. Πρέπει να ξεκαθαριστούν γρήγορα οι προθέσεις ένθεν και ένθεν. Έχουμε τέσσερις μήνες μέχρι τον Αύγουστο και θα μπορεί να χτιστεί η ομάδα με πιο αργά κα σίγουρα βήματα, ξέροντας τα λεφτά που θα πρέπει να ξοδευτούν».

Για την αποχώρηση του Βασιλειάδη που θα συνεχίσει στην Ομπραντόιρο: «Ο κάθε παίκτης μπορεί να πάει να παίξει κάπου αλλού, αφού τελείωσε το συμβόλαιο με την ομάδα. Ο Βασιλειάδης δεν είχε συμβόλαιο για του χρόνου. Μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι. Είναι αρκετά ανοιχτά ζητήματα. Λίγοι παίκτες έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον καλοκαίρι σε ό,τι αφορά το χτίσιμο της ομάδας. Αυτό λένε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δεν θέλουν να γίνουν τα ίδια λάθη με φέτος. Αυτό το τετράμηνο που ακολουθεί θα είναι καθοριστικό».

Διαβάστε ακόμη...