Συγχαρητήρια από ΠΑΣΑΠ

Από novasports.gr: Τα δικά του συγχαρητήρια απέστειλε στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών.
Πηγή: novasports.gr
Συγχαρητήρια από ΠΑΣΑΠ

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει την διοίκηση, τους προπονητές και κυρίως τους αθλητές της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., μεταξύ των οποίων και το μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου μας, Θάνος Τερζής, για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου της Volleyleague και το τρίτο τρόπαιο του συλλόγου, μετά το περσινό νταμπλ.

Μία επιτυχία που αποκτά μεγαλύτερη σημασία απ' το γεγονός, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, κατάφερε "σπάζοντας" διαδοχικά δύο έδρες να "γράψει", με την βοήθειά των χιλιάδων φίλων του μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, μία ακόμη "λαμπερή σελίδα" στην ιστορία του σωματείου της Θεσσαλονίκης.

Άξια συγχαρητηρίων επίσης είναι η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Φοίνικα Σύρου, που με τη δεύτερη παρουσία του σε τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος σε 4 χρόνια, πιστοποιεί ότι με τη σταθερότητά που επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια ότι δίκαια κατέχει πλέον μία θέση στην "ελίτ" των ομάδων του ελληνικού βόλεϊ.

Ευχόμαστε δε τους προσεχείς μήνες να ζήσουμε ανάλογες χαρές και από τους αθλητές των Εθνικών μας ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...