Πάει για «μπαμ» με Ντοντό ο ΠΑΟΚ! (vids)

Από sdna.gr: Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βραζιλίας, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Ρόμα Ντοντό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαμπντόρια.
Πηγή: sdna.gr
Πάει για «μπαμ» με Ντοντό ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μία περίπτωση που αν τελικά ευοδωθεί θα προκαλέσει αίσθηση, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία. Όπως αναφέρουν πηγές από την χώρα του καφέ, ο Δικέφαλος του Βορρά εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου αριστερού μπακ Ντοντό, ο οποίος ανήκει στην Ρόμα, όμως αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαμπντόρια!

Ο Ντοντό, ο οποίος έχει αγωνιστεί 35 φορές με την φανέλα των «τζιαλορόσι» την διετία 2012-2014, αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Ίντερ (28 συμμετοχές, 2 γκολ) και φέτος παίζει ξανά με την μορφή δανεισμού στην Σαμπντόρια, όπου όμως δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες (14 παιχνίδια φέτος στην Σέριε Α).

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Ντοντό θα επιστρέψει στην Ρόμα, η οποία ωστόσο δύσκολα θα τον κρατήσει στην αιώνια πόλη (ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017) και ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Γένοβα και παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή τον Ντοντό στον αγώνα απέναντι στην Λάτσιο και πως στις αρχές Μαΐου είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, ενώ καταλήγει πως καθοριστικό ρόλο παίζει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στην Σαμπντόρια και έδωσε στον Ντοντό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ!

Μία υπόθεση παίκτη από το πάνω ράφι, που εφόσον προχωρήσει, δεδομένα μπορεί να ενισχύσει τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος ψάχνει ήδη την αγορά για να ενισχυθεί ενόψει της νέας περιόδου.

Δείτε σε δράση τον παίκτη που φέρεται να κοιτάει ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...