Τα... ρεκόρ του Βασιλειάδη

Από contra.gr: Ποιες ήταν οι καλύτερες φετινές επιδόσεις του Κώστα Βασιλειάδη σε διάφορες κατηγορίες στατιστικής στα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ, σε πρωτάθλημα και Eurocup.
Πηγή: contra.gr
Τα... ρεκόρ του Βασιλειάδη

Την... αποστολή να βοηθήσει την Ομπραντόιρο έχει ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο τελευταίος μετά το τέλος της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, συνεχίζει στο εξωτερικό την καριέρα του όπως άλλωστε αναμενόταν.

Εξάλλου πριν τα πλέι οφ είχαμε αναφέρει πως αν ο "Δικέφαλος" τελείωνε νωρίς τις υποχρεώσεις του την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά, υπήρχε σοβαρή προοπτική να μετακόμιζε σε άλλη ομάδα ο Βασιλειάδης ο οποίος στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 14,6 πόντους μέσο όρο και στο Eurocup είχε 13,4 πόντους μέσο όρο.

Λογικά αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν γι' αυτόν την επόμενη σεζόν, με το στρατόπεδο του παίκτη να μην "ξεγράφει" το σενάριο της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ την νέα αγωνιστική χρονιά (πολύ δύσκολο -αν όχι ακατόρθωτο- πάντως αυτό με τα νυν δεδομένα). Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου να γίνει αλλά αν αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα του "Δικεφάλου" θα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για συζητήσεις με τον Ελληνα παίκτη που φέτος (2015-16) έκανε μεγάλη οικονομική θυσία (σε σχέση με το πραγματικό κασέ του) για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Αραγε ποια ήταν τα καλύτερα παιχνίδια του Βασιλειάδη στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Eurocup σε διάφορες κατηγορίες στατιστικής (τα ρεκόρ του δηλαδή σε αυτές); Ας δούμε με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο"...

Στο πρωτάθλημα (τα καλύτερα παιχνίδια του Βασιλειάδη):

-Το καλύτερο ματς στο σκοράρισμα: Οι 22 πόντοι απέναντι στην ΑΕΚ (στις 10/10/2015) και την Καβάλα (στις 09/04/2016)

-Το καλύτερο ματς στο σύστημα αξιολόγησης: Οι 24 βαθμοί στο ranking στα ματς με τον Κολοσσό (στις 14/11/2015), τον Κόροιβο (στις 02/04/2016) και την Καβάλα (στις 09/04/2016)

-Η καλύτερη επίδοση στα ριμπάουντ: Τα 9 ριμπάουντ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 14/12/2015

-Η καλύτερη επίδοση στις ασίστ: Οι επτά ασίστ στο ματς με την Καβάλα (στις 09/04/2016)

-Τα περισσότερα τρίποντα: Τα έξι τρίποντα στα ματς με την ΑΕΚ (στις 10/10/2015) και την Καβάλα (στις 09/04/2016)

Στο Eurocup (τα καλύτερα παιχνίδια του Βασιλειάδη):

-Το καλύτερο ματς στο σκοράρισμα: Οι 27 πόντοι απέναντι στην Αβτοντορ στις 09/12/2015

-Το καλύτερο ματς στο σύστημα αξιολόγησης: Οι 35 βαθμοί στο ranking στον αγώνα με την Λιέτουβος στις 11/11/2015

-Η καλύτερη επίδοση στα ριμπάουντ: Τα οχτώ ριμπάουντ απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας (στις 11/11/2015) και την Λιμόζ (στις 12/01/2016)

-Η καλύτερη επίδοση στις ασίστ: Οι τέσσερις ασίστ απέναντι στην Ζενίτ στις 21/10/2015

-Τα περισσότερα τρίποντα: Τα έξι τρίποντα απέναντι στην Αβτοντορ στις 09/12/2015

Ο Χαραλαμπίδης και η προπονητική

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά τον τραυματισμό του την περασμένη σεζόν στο εκτός έδρας ματς με την Ζιελόνα Γκόρα δεν κατάφερε να επιστρέψει στους αγώνες και η απώλειά του ήταν μεγάλη για τον ΠΑΟΚ (ήταν παίκτης-ηγέτης και σε κρίσιμα σημεία ήξερε πολύ καλά τι να κάνει). Πλέον μετά το τέλος των φετινών (2015-16) υποχρεώσεων της ομάδας, θα υπάρχει η δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το πόστο που θα μπορούσε να βοηθήσει τον "Δικέφαλο" ο "Μπίδης". Από το περιβάλλον του οποίου προκύπτει πως ο ίδιος έχει στο μυαλό του την προπονητική και είναι κάτι που τον ενδιαφέρει.

Αρα ίσως να τεθεί θέμα να "μπει" στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ (είτε στην ανδρική ομάδα, είτε σε κάποιο άλλο τμήμα), δίχως να θεωρείται κάτι το δεδομένο. Από εκεί και πέρα υπήρξε μια φήμη πως αν έβαζε τέλος στην καριέρα του ο Γιώργος Δέδας, θα μπορούσε κι αυτός να βοηθήσει από άλλο πόστο τον "Δικέφαλο" αλλά ο εκπρόσωπός του είναι ξεκάθαρος και κατηγορηματικός για το ότι ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται (είναι πλέον ελεύθερος).

Διαβάστε ακόμη...