Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Το μπαράζ ανακοινώσεων στήριξης της απόφασης του Ιβάν Σαββίδη από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι ο Δικέφαλος είναι ενωμένος και συσπειρωμένος σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Οι διοικήσεις της ΠΑΕ με τον Α. Σ., την ΚΑΕ και το ΤΑΑ, έχουν αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς που θα αποτελέσουν το μεγάλο όπλο της ομάδας στο επόμενο διάστημα.
Πηγή: inpaok.com
Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και πολύ κόπο ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται ενωμένος και αδιαίρετος. Ίσως η πιο σημαντική εξέλιξη για μια ομάδα που πολλές φορές στο παρελθόν έχασε τον προσανατολισμό της από εσωτερικές διαμάχες και κόντρες που είχαν τραγικά αποτελέσματα. Το σκηνικό άλλαξε και το γεγονός μόνο ευχάριστα μηνύματα εκπέμπει.

Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων και οπαδών του ΠΑΟΚ που αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα βρήκε τον ηγέτη που επί σειρά ετών έψαχνε. Τον ηγέτη που μπορεί με το πείσμα, την οικονομική του δύναμη και την αγάπη του για την ομάδα, να προσφέρει στον Δικέφαλο τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει την θέση που του αξίζει.

Είναι δεδομένο ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Ιβάν Σαββίδης (οικονομικές και όχι μόνο) δεν κατάφερε επί τέσσερα χρόνια, να δημιουργήσει την ομάδα που ονειρευόταν ο ίδιος και μαζί του, ονειρευόταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Χάθηκε χρόνος αλλά δεν χάθηκε η διάθεση να πετύχει τους στόχους τους στο μέλλον. Με την συμπαράσταση της οικογένειας του ΠΑΟΚ και την στήριξη του κόσμου, ο ομογενής επιχειρηματίας θα καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του.

Η φετινή χρονιά και οι εξελίξεις που δρομολογούνται θα αποτελέσουν ορόσημο για όσα θα δούμε τα επόμενα χρόνια. Τα στόματα που σπέρνουν κακόπιστη κριτική σύντομα θα απομονωθούν και θα περιθωριοποιηθούν όπως τους αξίζει. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται διχόνοια. Συσπείρωση χρειάζεται και καλόπιστη κριτική. Εποικοδομητική κριτική για την ακρίβεια και όχι αφορισμούς. Οι αφορισμοί αποτελούσαν πάντα το μεγάλο πρόβλημα αυτού του σωματείου και δεν έχουν θέση στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...