«Και του χρόνου καλύτεροι και πιο δυνατοί…»

Από paokbc.gr: Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον ΠΑΟΚ, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια και σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας.
Πηγή: paokbc.gr
«Και του χρόνου καλύτεροι και πιο δυνατοί…»

Ήταν μία πρωτοβουλία του κ. Μάνου Μαλελή που δεξιώθηκε την ομάδα του ΠΑΟΚ στο εστιατόριο Karaburno, χορηγό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και για τελευταία φορά συναντήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στη σύντομη ομιλία του προς την ομάδα τόνισε: «Όλοι μας θέλαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση και σίγουρα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει. Αυτό είναι που μας στενοχωρεί περισσότερο, το ότι είχαμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά, σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε. Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν, να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ».

Υπήρχαν και απουσίες από το σημερινό γεύμα, καθώς δεν συμμετείχαν ο Κώστας Βασιλειάδης που βρίσκεται ήδη στην Ισπανία καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Obradorio, ο Uros Duvnjak που λόγω της διαδικασίας ντόπινγκ κοντρόλ στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Μ. Τετάρτης δεν επέστρεψε μαζί με την ομάδα και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Διαβάστε ακόμη...