Ο Νικηφόρος για φιάσκο και… Μπατατούδη!

Από thessports.gr: Tις ευθύνες στην εταιρία Admin, που συνεργάζονταν μέχρι πρότινος με την ΠΑΕ σε πολλές δραστηριότητες και συμμετείχε στην οργάνωση της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, έριξε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Δημήτρης Νικηφόρος.
Πηγή: thessports.gr
Ο Νικηφόρος για φιάσκο και… Μπατατούδη!

Όπως είπε ο ίδιος, για τις προσκλήσεις και τυχόν παραλείψεις δεν ευθύνεται η επιτροπή, αλλά όσοι είχαν την ευθύνη για τις προσκλήσεις. "Δώσαμε 700 προσκλήσεις στην ΠΑΕ, άλλες 250 στον ΑΣ και άλλες 200 στην ΚΑΕ" είπε ο Νικηφόρος όταν ρωτήθηκε ποιος ευθύνεται που δεν εκλήθη ο Σαλπιγγίδης.

Ο επικεφαλής της επιτροπής επισήμανε ότι για τα τεράστια οργανωτικά λάθη, ευθύνεται η εταιρία Admin, που σύμφωνα με τον ίδιο, είναι 100% για το μπάχαλο που έγινε με την είσοδο στο Μέγαρο.

Ο Νικηφόρος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μπατατούδη, ο οποίος κλήθηκε από την επιτροπή, αλλά με παρέμβαση άλλων, δεν εμφανίστηκε στο Μέγαρο.

"Η επιτροπή τον επέλεξε τον Μπατατούδη με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον προσκάλεσε. Για το γιατί δεν ήρθε, δεν έχει να κάνει με την επιτροπή", είπε ο Νικηφόρος.

Διαβάστε ακόμη...