Ο Λούκας και τα 20 εκατ. ευρώ

Από thessports.gr: Ο Λούκας το καλοκαίρι αποτέλεσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με ένα μικρό σε σχέση με την αξία του ποσό, με τον «δικέφαλο» όμως να διασφαλίζεται βάζοντας ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.
Πηγή: thessports.gr
Ο Λούκας και τα 20 εκατ. ευρώ

Έτσι σε περίπτωση πώλησης του στην ρήτρα του, 20 εκατομμύρια, ο ΠΑΟΚ θα λάβει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, με τον ατζέντη του Ισπανού να δηλώνει ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα για τον πελάτη του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ροντρίγκο Φερνάντε Λομπέγε :

«Δεν είχαμε επαφές για τη βελτίωση του συμβολαίου ή την επέκτασή του. Πριν λίγους μήνες μιλήσαμε σε μία άτυπη συζήτηση γι" αυτή την πιθανότητα, αλλά δεν προχωρήσαμε» και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Λούκας, τόσο τον χειμώνα, όσο και για το καλοκαίρι. Το χειμώνα δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην Ευρώπη επειδή είχε ήδη παίξει σε δύο συλλόγους, αλλά υπήρχαν προσφορές από Κίνα και ΗΠΑ. Το καλοκαίρι όμως είναι διαφορετική προοπτική...».

«Ο Λούκας έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια και η ρήτρα του είναι στα 20 εκατ. ευρώ».

Σε ερώτηση για το αν θα συζητούσαν οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για την καταβολή ενός τέτοιου ποσού, είπε: «Περισσότερα ή και λιγότερα από αυτά τα χρήματα. Τα πάντα είναι στο χέρι της Ντεπορτίβο, που είναι η ομάδα του Λούκας, η πόλη του, αυτή που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην Ισπανία».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...