Ο Ιβάν μετράει «φίλους και εχθρούς»

Από gazzetta.gr: Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβεί η ομάδα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό έφερε μια πρωτόγνωρη συστράτευση όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο Ιβάν μετράει «φίλους και εχθρούς»

Ύστερα από πολλά χρόνια, αφού πρώτα βρέθηκε «κατηγορούμενος» από ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών, ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε να ενώσει και να συσπειρώσει γύρω του ολόκληρο τον ΠΑΟΚ.

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι ανακοινώσεις συμπαράστασης προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και υποστήριξης της απόφασης του να μην παραστεί η ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Όλοι οι φορείς, με μπροστάρη τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, στάθηκαν στο πλευρό του, ενώ και το σύνολο του κόσμου είδε μόνο θετικά την απόφαση του Σαββίδη να προχωρήσει το δικό του μοναχικό δρόμο της «επανάστασης», με στόχο την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν κάτι μπορεί και πρέπει να προβλημάτισε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ είναι η στάση των υπόλοιπων ομάδων, που μάλλον «σφυρίζουν αδιάφορα»...

Αντίθετα, ο ΑΣ, η ΚΑΕ, το ΤΑΠ, οι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ στάθηκαν με ανακοινώσεις και δηλώσεις στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη. Κι αυτό είναι, αν μη τι άλλο, θετικό.

Από όλη αυτή τη διαδικασία ή τον «πόλεμο», όπως τον χαρακτηρίζουν στη Μικράς Ασίας, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μετρήσει «φίλους και εχθρούς».

Διαβάστε ακόμη...