ΠΑΟΚ για Ιάνι Χάτζι!

Από sdna.gr: «Σφήνα» για την απόκτηση του γιου του θρύλου του ρουμανικού ποδοσφαίρου Γκιόργκι Χάτζι φέρεται να έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ για Ιάνι Χάτζι!

Ο Ιάνι Χάτζι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρουμανικού ποδοσφαίρου, ακολουθώντας κι εκείνος τα χνάρια του πατέρα του, Γκιόργκι Χάτζι.

Ο ίδιος άλλωστε έχει πει κατά καιρούς σε δηλώσεις του ότι ο γιος του είναι καλύτερος απ' ό,τι εκείνος στην ηλικία του, μιας κι ο πιτσιρικάς είναι μόλις 17 ετών.

Παρ' όλα αυτά τον περασμένο Αύγουστο πρόλαβε να ντεμπουτάρει στη βασική ενδεκάδα της Βιτορούλ, έχοντας προπονητή τον πατέρα του, σημειώνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ. Ο νεαρός άσος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ρουμανίας, ενώ στα 16 του έγινε κι ο νεαρότερος αρχηγός σε ομάδα της χώρας του.

Το περασμένο καλοκαίρι η Φιορεντίνα προχω΄ρησε στην απόκτησή του Χάτζι από τη Βιτορούλ, αφήνοντάς τον δανεικό για ένα χρόνο στον ρουμανικό σύλλογο, με τη συμφωνία να προβλέπει την καταβολή ρήτρας 1 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά βέβαια δεν καταβλήθηκαν ακόμα, με το deal να παραμένει στον «αέρα», γεγονός από το οποίο έσπευσε να επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον «Πληροφοριοδότη» της «Ώρας των σπορ».

Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονταν να πρότειναν στη Βιτορούλ μία μορφή συνιδιοκτησίας του Χάτζι, που θα δώσει τη δυνατότητα στον παίκτη μέσω των εμφανίσεών του στον ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Ολα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως η Φιορεντίνα δεν θα στείλει το 1 εκατ. της ρήτρας.

Διαβάστε ακόμη...