Μαδούν την μαργαρίτα;

Από paokrevolution.net: Δευτέρα μεσημέρι και ακόμη η ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν έχει ενημερώσει αν τελικώς η ομάδα θα κατέβει την Μεγάλη Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης για να αγωνιστεί.
Πηγή: paokrevolution.net
Μαδούν την μαργαρίτα;

Όλα είναι στον αέρα και αυτό από μόνο του φυσικά καταδεικνύει τη... θολούρα και την αναστάτωση που υπεύθυνο έχει έναν και μοναδικό και αυτός είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Που πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα με αποκορύφωμα το φιάσκο σε ότι αφορά την εκδήλωση των 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο μοναδικός που δε φταίει για αυτή την τραγική και ξενέρωτη εικόνα είναι ο μεγαλομέτοχος. Απλά και σε αυτή την περίπτωση αποδείχθηκε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τη διάθεση του να βάζει συνεχώς χρήματα και μάλιστα χωρίς να τα υπολογίζει και στο τέλος το ταμείο να είναι μηδέν. Θα μπορούσα να γράψω σελίδες για όλα αυτά που έγιναν αλλά και δεν έγιναν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης αλλά δεν είναι της παρούσης.

Θέλω να επικεντρωθώ στο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί από το βράδυ εκείνης της βραδιάς όταν μιλώντας στο συνδρομητικό ο Σαββίδης δήλωσε ότι σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα. Ήρθε χθες και η κοινή ανακοίνωση των Συνδέσμων που πήραν ξεκάθαρη θέση και πλέον αυτός ο αναβρασμός συνεχίζεται όσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στρουθοκαμηλίζει.

Ο Σαββίδης είναι υπεύθυνος για αυτό το μπάχαλο για έναν και μόνο λόγο: δεν έχει καταφέρει ακόμη να τιθασεύσει και να ελέγξει τον παρορμητισμό του. Μετά το τέλος του ημιτελικού της ντροπής δηλώνει ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό. Το επαναλαμβάνει λίγες μέρες αργότερα και έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκα. Και έρχεται το βράδυ της Τετάρτης προς ξημερώματα Πέμπτης, για να ανατρέψει τα δεδομένα και να δημιουργηθεί αυτό το μπάχαλο που ακόμη συνεχίζεται γιατί πολύ απλά ακόμη η ίδια η ΠΑΕ δεν ξέρει τι έχει αποφασίσει ο μεγαλομέτοχος.

Η ερώτηση μου είναι απλή: αν ο Σαββίδης δεν έκανε αυτές τις δηλώσεις από τον παρορμητισμό του τη μέρα του πρώτου ημιτελικού, δε θα είχε δημιουργηθεί θέμα. Αλλά ποιος να τον συμβουλεύσει και το κυριότερο μπορεί να τον συμβουλεύσει; Δεν είναι τυχαία η αναφορά στην ανακοίνωση των Συνδέσμων: "...ο ξεροκέφαλος μεγαλομέτοχος που νομίζει οτι είναι ο θεός δεν δέχεται κουβέντα και το αποτέλεσμα όλων αυτών..."

Και το γράφω για μια ακόμη φορά: είναι άδικο για τον ίδιο τον Σαββίδη να τσαλακώνεται η εικόνα του. Γιατί συμφωνώ με τον Κατσαρή ότι είναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν μπορεί να "σβήσει" αστοχίες και παραλείψεις που καταγράφονται συνέχεια. Και ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι ο Σαββίδης νομίζει ότι τα κάνει όλα σωστά και όταν κάποιος έχει αυτή την άποψη δεν αποδέχεται δεύτερη και τρίτη σκέψη. Ειδικά όταν όλοι είναι υφιστάμενοι και αυτός ο εργοδότης τους.

 

Διαβάστε ακόμη...