Στέλνουν Γκμπακλέ στον ΠΑΟΚ! (vids)

Από sdna.gr: Γαλλικά δημοσιεύματα στέλνουν στον ΠΑΟΚ τον 20χρονο μεσοεπιθετικό από το Μάλι, ο οποίος αγωνίζεται στην γαλλική Μετς.
Πηγή: sdna.gr
Στέλνουν Γκμπακλέ στον ΠΑΟΚ! (vids)

Για προχωρημένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό από το Μάλι, Ντιεντονέ Γκμπακλέ κάνουν λόγο γαλλικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν μάλιστα ότι ο ταλαντούχος αφρικανός μπορεί να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Δικέφαλου του Βορρά για την νέα σεζόν!

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρει όλη την πλευρά, ήταν από τις αποκαλύψεις του Μάλι στο τελευταίο Παγκόσμιο Νέων που έγινε πέρυσι στην Νέα Ζηλανδία, σκοράροντας δύο φορές σε 7 ματς και βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει την τρίτη θέση στον κόσμο!

Αφού αρνήθηκε μονοετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η Λιλ στην δεύτερη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε για μία σεζόν (2014-15), μετά από τρεις χρονιές σε ομάδα της χώρας του, υπέγραψε στην Μετς (ομάδα της Ligue 2), όπου φέτος έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, δίχως να έχει σκοράρει.

Ο αριστεροπόδαρος (ύψους 1,73 μ.) μεσοεπιθετικός από το Μάλι, ο οποίος διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα μήνα άνθρωπος από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στην Γαλλία για να παρακολουθήσει αγώνα της Μετς, κάτι που ενδεχομένως να σχετίζεται με την υπόθεση του Γκμπακλέ.

Δείτε σε δράση τον παίκτη που φέρεται να κυνηγάει ο ΠΑΟΚ

Δείτε το τρίτο βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...