Το νέο στολίδι των ΠΑΟΚτσήδων! (pics)

Από inpaok.com: Σε νέο χώρο θα στεγάζεται πλέον ο ΣΦ ΠΑΟΚ Αννοβέρρου, με τους ομογενείς οπαδούς του Δικεφάλου να απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που μπορούν να τους προσφέρουν τα μέλη του συνδέσμου στο νέο στολίδι τους.
Πηγή: inpaok.com
Το νέο στολίδι των ΠΑΟΚτσήδων! (pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ανόβερου «Black&White» ανοίγει μια νέα σελίδα στο ιστορικό του που ξεκίνησε το 2003 και στεγάζεται πια σε ένα νέο χώρο.

Η φωλιά των αετών βρίσκεται στο Βόρειο τμήμα της πόλης του Ανόβερου (πιο κεντρικά σε σχέση με τον προηγούμενο) σε ένα χώρο που διαμορφώθηκε ανάλογα όπως αρμόζει στα χρώματα του μεγάλου ΠΑΟΚ. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε μπορεί να διαπιστώσει κανείς το υψηλό επίπεδο πια που έφτασε ο σύνδεσμος.

Έχοντας πια την εμπειρία των προηγούμενων ετών και διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος , φτιάχτηκε ο νέος σύνδεσμος με πολύ μεράκι για να ικανοποιεί στο ακέραιο τις απαιτήσεις των μελών μας. Θα σας αναφέρουμε παρακάτω μερικές από τις «ανέσεις» του νέου μας χώρου! Ο χώρος διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με κάμερες τόσο στο εσωτερικό του όσο και στο εξωτερικό του μέρος. Σε ηλεκτρονική μορφή έχουμε την δυνατότητα να καταγράφονται τα πάντα για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ασφάλεια του συνδέσμου. Υπάρχει σύστημα συναγερμού το οποίο είναι συνδεδεμένο με εταιρεία σεκιούριτι.

Η ηλεκτρονική τεχνολογία μέσα στον σύνδεσμο υπάρχει σε υψηλά στάνταρ προσφέροντας την απόλυτη εξυπηρέτηση στα μέλη μας. Τρεις τηλεοράσεις θα μεταδίδουν τους αγώνες στον χώρο, σε υψηλή ευκρίνεια (HD) με την απόλυτη εικόνα και ήχο από dolby souround. Ηλεκτρονικός υπολογιστής συνδεδεμένος με το σύστημα ήχου θα μεταδίδει μουσική, ελληνικά ραδιόφωνα σε ώρες μη μετάδοσης αγώνων του ΠΑΟΚ, όπως και πρόσβαση για Playstation και στις τρεις οθόνες. Το μπαρ του συνδέσμου μας αναβαθμισμένο αισθητά και τροποποιημένο με ανέσεις για αυτούς που θα εργάζονται πίσω από αυτό .

Υπάρχουν τουαλέτες γυναικείες και αντρικές ξεχωριστά , αποθηκευτικό δωμάτιο όπως και μια κουζίνα μικρή για τις καθημερινές ανάγκες. Για τους μη καπνιστές υπάρχει ξεχωριστά ένας χώρος ανάλογα διαμορφωμένος με δέκτη τηλεόρασης. Σ΄ ένα προσεγμένο μοντέρνο χώρο μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ή το ποτό του περνώντας ευχάριστα τον χρόνο του. Στον κεντρικό χώρο το σύστημα εξαερισμού είναι κατά πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τον προηγούμενο χώρο στέγασης.

Τα μέλη μας θα καταλάβουν την διαφορά στον νέο χώρο αμέσως! Στον περιβάλλοντα χώρο του συνδέσμου υπάρχουν πολλές θέσεις για παρκάρισμα των αυτοκινήτων και μάλιστα χωρίς χρέωση πάρκινγκ, ειδικά στον κεντρικό παραπλήσιο δρόμο δίπλα στον σύνδεσμο. Ο σύνδεσμος θα λειτουργεί από Πέμπτη έως και Κυριακή ανεξαρτήτως αν αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ ή όχι, οι ώρες λειτουργίες θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

Θα πρέπει σαν διοίκηση του συνδέσμου να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους πρόσφεραν για την ανέγερση αυτού του χώρου, είτε πρόσφεραν οικονομικά είτε με εργασία στον ελεύθερο τους χρόνο. Ιδιαίτερη όμως αναφορά θέλουμε να κάνουμε στους Αναγνώστου Αναστάσιο (γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμός, δάπεδο.), Γεωργιάδη Νικόλαο και Ευάγγελο Γεωργιάδη (ηλεκτρολογικά) Βασιλειάδη Δήμο (μεγάλη οικονομική προσφορά) Σταύρος Δήμου (οικονομική ενίσχυση ),Σειταριδής Παναγιώτης (ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις ), Τουλικας Μιχαήλ (Υδραυλικες εγκαταστάσεις ),Σταύρος Κεφαλας (κλειδαριές ) ατελείωτες ώρες που εργάστηκαν για να στηθεί αυτό το στολίδι στην Βόρεια πλευρά της πόλης του Ανόβερου.

Και φυσικά σε όλο το επταμελές στην διοίκηση του συνδέσμου που οραματίστηκαν για την δημιουργία ενός τέτοιου συνδέσμου και δουλεύουν μέρα νύχτα για να δουν αυτό το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Η ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ είναι γνωστή στα πέρατα της Γης μόνο για ένα λόγο. Για τον λαό της. Για τίποτα άλλο, ΜΟΝΟ για τον λαό της, ο οποίος μεγαλουργεί εδώ και 90 χρόνια. Σαν οπαδοί λοιπόν αυτής της μεγάλης ομάδας σ αυτήν την γωνιά της Βόρειας Γερμανίας, νοιώθουμε πως καταφέρνουμε πράγματα που ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε.
Γιατί απλά είμαστε ο ΛΑΟΣ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ...

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ
Black and White E.v».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον νέο εντυπωσιακό χώρο τον ΠΑΟΚτσήδων:

 

Διαβάστε ακόμη...