Το Toumba Magazine σας στέλνει Τούμπα

Από paokfc.gr: Ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το Toumba Magazine ήταν για να φέρει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στην ομάδα. Στο σπίτι μας, την Τούμπα.
Πηγή: paokfc.gr
Το Toumba Magazine σας στέλνει Τούμπα

Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε τη δική σας μόνιμη θέση στο γήπεδο για τη σεζόν 2016-17. Στο τρίτο τεύχος του Toumba Magazine που κυκλοφορεί στα περίπτερα της Βόρειας Ελλάδας, στα PAOK FC Official Stores και στο store.paokfc.gr με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, θα βρείτε το πρώτο από τα τρία κουπόνια που μπορούν να σας χαρίσουν 10 εισιτήρια διαρκείας και 5 επετειακές εμφανίσεις των 90 χρόνων.

Οποιος προμηθευτεί το τεύχος που κυκλοφορεί και συμπληρώσει και τα υπόλοιπα δύο κουπόνια που θα υπάρχουν στα τεύχη 4, 5 θα μπορεί να τα αποστέλλει στον ΠΑΟΚ με τα στοιχεία του και θα μπαίνει στην κλήρωση για τα 10 εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν και τις 5 επετειακές εμφανίσεις.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στην Τούμπα και βρεθείτε δίπλα στην ομάδα μέσω του Toumba Magazine. Παράλληλα, το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ σας προσφέρει 30% έκπτωση για τις αγορές σας ως τις 05.05 σε προϊόντα ΠΑΟΚ από τα PAOK FC Official Stores.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...