«Πέρασα ωραία στον ΠΑΟΚ» (video)

Από inpaok.com: Μπορεί να μην βρίσκονται εδώ και λίγο χρονικό διάστημα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Φράνκ Άρνεσεν και ο Ιάκωβος Αγγελίδης δίνουν το παρών στην εορτή του Δικεφάλου στο Μέγαρο Μουσικής.
Πηγή: inpaok.com
«Πέρασα ωραία στον ΠΑΟΚ» (video)

Ο Δανός πρώην Αθλητικός Διευθυντής των «ασπρόμαυρων», αλλά και ο -εμφανώς αδυνατισμένος- πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέφθασαν μαζί στον χώρο της εκδήλωσης.

O Φράνκ Άρνεσεν μάλιστα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, για τους... λόγους της παρουσίας του αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Eίχα κάποιες δουλειές ακόμα να κάνω στη Θεσσαλονίκη. Έμαθα για την εκδήλωση, ο ΠΑΟΚ με κάλεσε και είπα αμέσως ναι γιατί πέρασα ωραία εδώ. Νοιώθω πάρα πολύ καλά που είμαι εδώ πέρα και δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτή τη γιορτή, γιατί μπορεί να έμεινα λίγο καιρό αλλά δέθηκα με την ομάδα.

Είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνει ο κύριος Σαββίδης, καθώς ενώνει όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και δείχνει να αγαπάει τον σύλλογο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Σε έναν τέτοιο σύλλογο αλλαγές έρχονται. Νοιώθω καλά που η ομάδα τα πήγε ωραία και αισθάνομαι καλά που μειώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ από τους -5 στους μείον τρεις».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Φράνκ Άρνεσεν:

Διαβάστε ακόμη...