«Κάτι ιδιαίτερο για μένα ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο Αιγύπτιος βετεράνος του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα 90 χρόνια της ομάδας και αναφέρθηκε με θερμά λόγια στις στιγμές που έζησε στην Τούμπα.
Πηγή: metrosport.gr
«Κάτι ιδιαίτερο για μένα ο ΠΑΟΚ»

Στην ειδική εκπομπή του Metropolis 95.5 για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ μίλησε ο Μαγκντί Τολμπά. Ο Αιγύπτιος πρώην άσος του Δικεφάλου ευχήθηκε στον σύλλογο να τα χιλιάσει, μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τις εμπειρίες του στην ομάδα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ζωντανά με τον... παλιόφιλό του, Κώστα Μαλιούφα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαγκντί Τολμπά:

«Ο Μαλιούφας ήταν ο πρώτος παίκτης που με βοήθησε στον ΠΑΟΚ και το λέω με ειλικρίνεια αυτό. Δεν είχα αυτοκίνητο όταν ήρθα. Είχα κοντά μου τον Κώστα και με έφερνε πάντα στο γήπεδο πριν την προπόνηση και φεύγαμε μαζί μετά. Αλλά στην προπόνηση ήταν σκληρός όπως και στο γήπεδο. Ήταν πολύ όμορφες στιγμές για εμένα. Και δεν μιλώ τόσο για τις στιγμές στο γήπεδο, στα παιχνίδια, αλλά κυρίως εκτός γηπέδου. Με τον Μαλιούφα, τον Λαγωνίδη, τον Μπορμπόκη, τον Γκιτσιούδη και τα άλλα παιδιά. Ήμασταν σαν οικογένεια. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα ο ΠΑΟΚ. Είναι η καλύτερη ομάδα που έπαιξα στην καριέρα. Εδώ στην Αίγυπτο έπαιξα σε αρκετές ομάδες και κατέκτησα τίτλους. Οι στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ, όμως, ήταν κάτι ιδιαίτερο για μένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα όταν μιλάω για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...