“O ΠΑΟΚ θέλει έναν σωστό προγραμματισμό με τη δική του φιλοσοφία”

Από thessports.gr: O Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena Fm" και για τον ΠΑΟΚ, τον Μπερμπάτοφ αλλά και τα play off που ακολουθούν.
Πηγή: thessports.gr
“O ΠΑΟΚ θέλει έναν σωστό προγραμματισμό με τη δική του φιλοσοφία”

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχα πει για τον Μπερμπάτοφ ότι δεν γίνεται να κάνεις μια σαλάτα με μαρούλι και ντομάτα και να βάζεις και χαβιάρι στο τραπέζι . Θα μπορούσε να προσφέρει σε εκείνη την ομάδα, με Λούκας, Στοχ κλπ.

Το ψηλό δέντρο αν το βάλεις στη μέση δεν θα πάρει ποτέ ήλιο. Θέλει ο ΠΑΟΚ έναν σωστό προγραμματισμό με τη δική του φιλοσοφία και με τις επιλογές τις δικές του.

Όταν ζητάει ο προπονητής κάποιους παίκτες πρέπει να αναφέρει και τα χαρακτηριστικά.

Δεν τελειώσαμε με τον Παναιτωλικό. Έχουμε απλά ρεπό. Θα δούμε τι θα γίνει, πρέπει να κάνουμε μια κουβέντα. Υπάρχουν άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο. Ήδη διαμορφώνουμε το νέο πλάνο.

Μπαίνουν πολλά ερωτηματικά στα πλέι οφ. Στην κανονική διάρκεια η ΑΕΚ ήταν πιο σταθερή. Τώρα βλέπω τον ΠΑΟ να έχει περισσότερες επιλογές και να φρεσκάρει την ομάδα. Κάτι που πήγε να κάνει και ο προπονητής της ΑΕΚ. Βλέπω τον ΠΑΟ να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Θα εξαρτηθεί πως θα είναι η ΑΕΚ, που τα τελευταία ματς παρουσιάζει αρνητικό πρόσωπο.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τους τραυματίες και το ερώτημα είναι πως θα έχουν ρυθμό αυτοί οι παίκτες. Θα στηρίξει τους παίκτες που έχουν ρυθμό ή θα στηρίξει την ποιότητα; Και πρέπει να αυτό να το λύσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

Διαβάστε ακόμη...