Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ! (vids)

Από metrosport.gr: Το metrosport.gr διενήργησε ψηφοφορία με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι όλων των εποχών.
Πηγή: metrosport.gr
Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ! (vids)

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του metrosport.gr για την ανάδειξη της καλύτερης πεντάδας -όλων των εποχών- του μπασκετικού ΠΑΟΚ και παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά τα αποτελέσματα των πέντε κορυφαίων καλαθοσφαιριστών.

Στη θέση του πόιντ γκαρντ καλύτερος αναδείχθηκε, με σχετική άνεση, ο Τζον Κόρφας, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 68%. «Σταλινικό» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ποσοστό που συγκέντρωσε ο νυν πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος πήρε το 96% των ψήφων στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Καλύτερος σμολ φόργουορντ ψηφίστηκε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, με επίσης πολύ υψηλό ποσοστό, αφού έφτασε το 93%. Στις θέσεις των ψηλών τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά, καθώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε στον Γουόλτερ Μπέρι το 38% των ψήφων, αναδεικνύοντάς τον σε κορυφαίο πάουερ φόργουορντ, ενώ ακόμα μεγαλύτερο ντέρμπι έγινε στη θέση του σέντερ. Ο παναγιώτης φασούλας συγκέντρωσε το 32% των ψήφων, κερδίζοντας στο νήμα τους συνυποψήφιούς του.

Διαβάστε ακόμη...