Παρήγγειλε προμελέτη για το Καρατάσιου ο Ιβάν Σαββίδης!

Από metrosport.gr: «Ζεστός» παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης για επένδυση στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου. Διαβάστε τι αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Μ».
Πηγή: metrosport.gr
Παρήγγειλε προμελέτη για το Καρατάσιου ο Ιβάν Σαββίδης!

Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη για την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου με την κατασκευή υπερσύγχρονου γηπέδου, νέου αθλητικού κέντρου, θεματικών πάρκων, ξενοδοχειακής μονάδας κι άλλων χώρων όπως είχε αποκαλύψει αναλυτικά η «Μ» στο πληρέστατο ρεπορτάζ που σας είχε παρουσιάσει παραμένει έντονη.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος πριν από λίγες ημέρες, ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες που είναι προ των πυλών. Μάλιστα παρήγγειλε μία προμελέτη για την αξιοποίηση των χώρων του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου, από την οποία θα έχει στην διάθεσή του αναλυτικές λεπτομέρειες για τον ακριβή τρόπο αξιοποίησης των χώρων αλλά και για την δημιουργία πρασίνου.

Παράλληλα επίκειται και ένα καθοριστικό ραντεβού με τους τοπικούς φορείς προκειμένου να πειστούν για να άρουν τις αντιδράσεις τους, έτσι όπως τουλάχιστον τις εξέφρασαν με χαρακτηριστικό τρόπο το τελευταίο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση Σαββίδη αποδεικνύει πως θέλει να έχει στην διάθεσή του ένα ολοκληρωμένο project για την αξιοποίηση του χώρου των 700 στρεμμάτων.

Διαβάστε ακόμη...