Ρέντινγκ και Λιόν για ταλέντο του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Στο Ρέντινγκ της Αγγλίας βρίσκεται ο 14χρονος Χουσεΐν Ανούλ από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, προκειμένου από την Παρασκευή (15/4) να δοκιμαστεί από την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Championship της Γηραιάς Αλβιώνας.
Πηγή: inpaok.com
Ρέντινγκ και Λιόν για ταλέντο του ΠΑΟΚ

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Μεγάλη Εβδομάδα, από τις 25 μέχρι και τις 29 Απριλίου ο ίδιος παίκτης θα βρεθεί στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη της Λιόν, όπου θα δοκιμαστεί από τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου που έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα, ενώ έχει 12 συμμετοχές τα τελευταία χρόνια στο Champions League.

Tις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τις δοκιμές του παίκτη τις έκανε ο γενικός αρχηγός της ακαδημίας του Δικεφάλου στην Κομοτηνή Δημήτρης Παγωνίδης, σε συνεργασία με γνωστό Ελληνογάλο ατζέντη που συνεργάζεται ακόμα με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο γεννηθείς στις 12/12/2011 ποδοσφαιριστής κατάγεται από τον Ίασμο Ροδόπης. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ. Βρίσκεται στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής από τον πρώτο χρόνο της ίδρυσης της και μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, καταφέρνει να κυνηγά το ευρωπαϊκό όνειρο και να δοκιμάζεται από ορισμένα από τα πιο ισχυρά κλαμπ της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη...