«Δεν κάνω βήμα πίσω»

Aπό sport-fm.gr: Ανυποχώρητος σχετικά με τις θέσεις και τη στάση που θα κρατήσει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα έδειξε ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: sport-fm.gr
«Δεν κάνω βήμα πίσω»

Τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου κλήθηκε να σχολιάσει ο Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο «Παλατάκι» για τον 4ο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Το αφεντικό του «δικέφαλου του Βορρά» αν και τόνισε πως περιμένει τις τελικές αποφάσεις δήλωσε πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω.

«Πρώτα απ' όλα περιμένω τις τελικές αποφάσεις. Να δούμε τι θα αποφασιστεί ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την FIFA. Περιμένω τις τελικές αποφάσεις αλλά δεν κάνω βήμα πίσω. Θεωρώ ότι έχει γίνει μία αρχή για να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για το ματς: «Έχω πολύ θετικά συναισθήματα. Ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική νίκη για εμάς αλλά είπα στους παίκτες ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Τις ενδιάμεσες νίκες τις χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην τελική νίκη. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, όπως είναι σημαντικό να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα».

Σε αστείο δημοσιογράφου για το γεγονός ότι αν και βρέθηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε: «Πρέπει να ομολογήσω ότι είχα στεναχωρηθεί πολύ και έλεγα μη τυχόν τύχει κάτι στραβό και σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να είμαι εδώ στους τελικούς. Το πρόγραμμά μου μπορεί να μη μου το επιτρέπει αλλά όπου και να είμαι η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι πάντα στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...