Ο Ιβάν δείχνει το δρόμο στην Ελλάδα

Aπό arenafm.gr: Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
Ο Ιβάν δείχνει το δρόμο στην Ελλάδα

«Έχουμε θέσει στο επίκεντρο τις επενδύσεις των ομογενών μας. Θέλαμε να ακούσουμε τη φωνή των Ελλήνων της Ρωσίας.

Ο Ιβάν έδωσε όλο το εύρος των δυνατοτήτων που έχει η χώρα μας για να αντιμετωπίσει την ανεργία. 70% ανεργία έχει η Θεσσαλονίκη στους νέους. Το πρώτο είναι να βρει ο κόσμος δουλειά. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να μετράς τα ψιλά στο σούπερ μάρκετ και να γυρίζεις πίσω πράγματα πρώτο μέλημα είναι η δουλειά.

Πρέπει να αντιληφθεί η Πολιτεία, δηλαδή εμείς να κάνουμε τις βαθιές τομές. Πρέπει η κυβέρνηση να έχει ανοιχτά τα μάτια. Πρότεινα κάθε μήνα να λέμε πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήσαμε.

Η πατρίδα σας χρειάζεται. Βάλτε πλάτη, αυτό ήταν το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε, λαδόσημα, γρηγορόσημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κυβερνάμε.

Θέλουμε να βάλουμε τον επιχειρηματία στο επίκεντρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απέναντι στο μοντέλο της επιχειρηματικότητας. Τα λεφτά στην Ελβετία, και εδώ στο νόμο 99 αυτός είναι απέναντί μας. Θέλουμε αυτόν που δε χρωστάει.

Η διαδικασία απέβλεπε σε αυτούς που με τις ρατσιστικές κατάπτυστες δηλώσεις τους τον χαρακτήρισαν Ρωσοπόντιο και φιλοξενούμενο. Τότε και εγώ είμαι φιλοξενούμενος και άλλοι 4 εκατομμύρια Πόντιοι επίσης .Ήταν ένα μήνυμα στην καμόρα που καταδυναστεύει τα πάντα.

Ο Ιβάν μας έδειξε τον δρόμο των επενδύσεων στην Ελλάδα. Είδα μεγάλη διάθεση, απόλυτη αγάπη για την Πατρίδα.»

Διαβάστε ακόμη...