Πρόταση μαμούθ από την Κίνα

Από inpaok.com: Σε μεγάλο δίλλημα θα βρεθεί πολύ σύντομα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δίλλημα για το αν θα πρέπει να απαντήσει θετικά ή αρνητικά σε πρόταση – μαμούθ που θα δεχθεί για διεθνή ποδοσφαιριστή της.
Πηγή: inpaok.com
Πρόταση μαμούθ από την Κίνα

Η πληροφορία είναι καλά διασταυρωμένη και σύντομα δεν θα είναι πληροφορία αλλά ένα γεγονός που θα συζητηθεί όσα λίγα το φετινό καλοκαίρι στον ασπρόμαυροι οργανισμό.

Το ενδιαφέρον αφορά σε παίκτη της ομάδας που είναι διεθνής και παρακολουθείται καιρό τώρα από συγκεκριμένη ομάδα της Κίνας που θέλει να τον αποκτήσει και είναι αποφασισμένη να πληρώσει το ποσό που απαιτείται για να πείσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε μια τέτοια συμφωνία.

Οι μάνατζερ που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ενημερώσει τους κινέζους ότι δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση καθώς ο παίκτης δεσμεύεται από συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν θα πειστεί εύκολα να τον παραχωρήσει. Οι κινέζοι ποντάρουν στην οικονομική τους ευρωστία και το γεγονός ότι έχουν αποφασίσει να κάνουν μεγάλες επενδύσεις για να προκαλέσουν παγκόσμιο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο της χώρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση θα κατατεθεί στην Τούμπα μετά το τέλος των play off όταν θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ καθαρό μυαλό για να πάρουν μια απόφαση και να συζητήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο χωρίς να πιέζονται από το άγχος της επίτευξης του στόχου τους. Πολιτική που δεν καθορίζεται από τους κινέζους αλλά από τους μάνατζερ που χειρίζονται το θέμα και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Δικέφαλο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των κινέζων και ενθουσιασμένος από το τεράστιο –για τα ευρωπαικά δεδομένα- ποσό που είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν για να τον πάρουν από την Ελλάδα στην Κίνα. Ποια θα είναι η τελική απόφαση τόσο του παίκτη όσο και τον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι τα λεφτά είναι πολλά –αν επαληθευτούν οι πληροφορίες- για να υπάρξει αρνητική απάντηση.

Διαβάστε ακόμη...