Αυτονόητο ότι πάει για τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά

Aπό metrosport.gr: Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Κρήτη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στην ομάδα των Χανίων
Πηγή: metrosport.gr
Αυτονόητο ότι πάει για τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά

Αν μη τι άλλο ο Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζει πολύ καλά και την ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚ και το πώς αυτή η ομάδα πρέπει να προχωρά για να μην βγαίνει από τον δρόμο της. Και στο μυαλό του είναι η συνταγή που είχε και ο Σάντος όταν ο ίδιος ήταν παίκτης: «Βλέπουμε μόνο κάθε επόμενο ματς και πώς θα το κερδίσουμε».

Και πάνω σ' αυτή τη λογική, αφού συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη-που ισοδυναμεί με τσεκάρισμα του εισιτηρίου των πλέι-οφ-με τον Λεβαδειακό τους είπε τα εξής: «Είναι αυτονόητο ότι στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η σκέψη για κατάκτηση της νίκης στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Πρώτα θα τελειώσουμε με αυτό το παιχνίδι και μετά θα σκεφτούμε τα πλέι οφ».

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Βλάνταν Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα έχει μεγάλες αλλαγές στη σύνθεσή του στο ματς των Χανίων. Θα λείπει ο Βίτορ που είναι τιμωρημένος, το ίδιο και ο Κλάους, όμως, όλοι οι άλλοι που αγωνίστηκαν με τον Λεβαδειακό θα είναι εκεί.

Και με δεδομένη και την διακοπή σχεδόν τριών εβδομάδων μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, δεν έχει κανένα λόγο να ρισκάρει για να δώσει φανέλα βασικού σε παίκτες όπως ο Τσίμιροτ, ο Χατζηισαΐας ή ο Ζάιρο. Αυτό, όμως, θα κριθεί και από την πορεία των προπονήσεων που θα αρχίσουν πάλι από αύριο.

Διαβάστε ακόμη...