Ετοιμάζει και πάλι βαλίτσες ο Μίχελ

Από sentragoal.gr: Τα ταξίδια του Λούμπος Μίχελ στο εξωτερικό θα συνεχιστούν.
Πηγή: sentragoal.gr
Ετοιμάζει και πάλι βαλίτσες ο Μίχελ

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου έχει προγραμματισμένες και άλλες μεταγραφικές εξορμήσεις σε χώρες εκτός Ελλάδας προκειμένου να τσεκάρει παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχουν περάσει από τον πρώτο έλεγχο του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας.

Ενα από τα ταξίδια του αυτά, που θα γίνει κοντά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δεν θα είναι τόσο μακρινό όσο το τελευταίο που έκανε στην Πορτογαλία. Πληροφορίες θέλουν τον Σλοβάκο να ταξιδεύει στην Τουρκία, πιθανότατα στην Κωνσταντινούπολη, για να δει και εκεί ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο ότι ο Μίχελ έχει αφιερωθεί στα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και οργανώνεται για να είναι απόλυτα έτοιμος όταν ανοίξει το μεταγραφικό παζάρι. Και ασχολείται όχι μόνο με τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Δικεφάλου αλλά και με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ζητήσει επικοινωνία από όλους τους εκπροσώπους ποδοσφαιριστών που έχουν πελάτες στην Τούμπα με τους οποίους θα ανοίξει έναν κύκλο συζητήσεων.

Οι οποίες πιθανότατα δεν θα εξαντληθούν στα δεδομένα που ισχύουν με τους παίκτες που ήδη αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ, αλλά θα επεκταθούν σε ενδεχόμενες συνεργασίες και με άλλους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από τους ίδιους μάνατζερ.

Ο Λούμπος Μίχελ θέλει να μιλήσει με τους εκπροσώπους όλων των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου και όχι μόνο με αυτούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Εν αναμονή της απόφασης

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν την απόφαση για τις εφέσεις που εκδικάστηκαν την περασμένη Τετάρτη κατά των ποινών που επιβλήθηκαν στον Δικέφαλο για τα παιχνίδια κυπέλλου με Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Καλλονή. Το γεγονός ότι ούτε χθες υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, τους κάνει μάλλον επιφυλακτικούς. Και αυτό διότι περίμεναν την έκδοση των σχετικών αποφάσεων στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και όπως όλα δείχνουν ίσως χρειαστεί να περιμένουν μέχρι και αύριο Τετάρτη ή ακόμη περισσότερο.

Αυτό που τους ενδιαφέρει κυρίως είναι το τι πρόκειται να γίνει με την ποινή των -5 βαθμών που τους επιβλήθηκε για τα επεισόδια και τη διακοπή του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Και αυτό διότι μπορεί μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού να έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως από αυτή θα ξεκαθαρίσει και η ειδική βαθμολογία του Δικεφάλου. Σε ό,τι αφορά την τιμωρία της Τούμπας, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο ενδεχόμενο να προλάβει ο ΠΑΟΚ να δώσει έστω και ένα παιχνίδι με κόσμο στα πλέι οφ.

Περιμένει και ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης παρέμεινε και χθες στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στο «παλατάκι» για να παρακολουθήσει τον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Είναι λογικό το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων, σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο Grexit, από τις σημερινές συνεδριάσεις στη Λίγκα αλλά και στην Ομοσπονδία.

 

Διαβάστε ακόμη...