ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος: Λαμπάδα στον Σαββίδη!

Από thessports.gr: Στον ΠΑΣ Γιάννινα το κλίμα είναι πανηγυρικό, καθώς η ομάδα μετά από χρόνια κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια. Πέτυχε δηλαδή να καλύψει μέρος των χρεών της και να διακανονίσει κάποια άλλα, κάτι που για να συμβεί, προφανώς, χρειάστηκε ρευστό.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος: Λαμπάδα στον Σαββίδη!

Με σεβασμό στην προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΣ και με δεδομένη την ορθή διαχείρηση των εσόδων της ΠΑΕ, ένα μεγάλο ποσοστό της... επιτυχίας ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη! Ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι κι έπειτα αποτέλεσε βασικό οικονομικό... αιμοδότη του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Έχουμε και λέμε...

Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν οι Χάρης Χαρίσης και Νίκος Κοροβέσης, με τον Δικέφαλο να πληρώνει, όπως έγραφαν τα ρεπορτάζ της εποχής, ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Παράλληλα, τον Ιανουάριο υπήρξε συμφωνία και για την απόκτηση του Μάρκου Βέλλιδη, για την οποία ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες. Όπως και να έχει με αυτή τη μεταγραφή, ο ΠΑΣ ξεφορτώθηκε ένα βαρύ, για τα δεδομένα του, συμβόλαιο κι ενδεχομένως και κάποια... χρωστούμενα προς τον παίκτη.

Με όλα τα παραπάνω εύκολα μπορεί να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα, ότι την άδειά του ο ΠΑΣ την οφείλει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στις... συναλλαγές του με τον ΠΑΟΚ.

Σημαντική πάντως θα είναι ο βοήθεια του Δικεφάλου και στον Πανιώνιο, αν τελικά οι «κυανέρυθροι» καταφέρουν να πάρουν άδεια στον δεύτερο ή στον τρίτο βαθμό της εξέτασης των φακέλων. Άλλωστε οι 500.000 ευρώ που πλήρωσαν οι «ασπρόμαυροι» για τον Δημήτρη Χατζηισαϊα (και τα χρήματα του Παναθηναϊκού για τον Μπουμάλ) έκλεισαν πολλές τρύπες...

Διαβάστε ακόμη...