Έβγαλε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός!!!

Από sdna.gr: Με τη συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ τα είχαν στον Ολυμπιακό που κατήγγειλαν τους παίκτες του «δικεφάλου» για χειρονομίες προς τον κόσμο.
Πηγή: sdna.gr
Έβγαλε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός!!!

Πιο συγκεκριμένα στην περιγραφή του αγώνα στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρεται ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ προκαλούσαν τον κόσμο κατά τη διάρκεια του τάι μπρέικ. ενώ δεν αφήνουν ασχολίαστη και την μη κλήση του Χιμένεζ από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ.

Αναλυτικά:

«Προκλητικός ο ΠΑΟΚ, για μια ακόμη φόρα...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ, δεν σταμάτησαν να προκαλούν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αυτή την φορά όχι μόνο δείχνοντας τα απόκρυφα τους αλλά και κουνώντας με νόημα το δάχτυλο προς την κερκίδα, για να «σωπάσουν». Προκλήσεις που φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουν όταν κάθε φορά γίνονται μόνο επιπλήξεις από την πλευρά της ΕΣΑΠ προς τον ΠΑΟΚ, καθώς και ένας διαρκής «εξωραϊσμός» για την συμπεριφορά των Θεσσαλονικέων. Σαν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν είτε το νεαρό της ηλικίας τους, είτε ότι διαθέτουν διαφορετικό ταπεραμέντο επειδή προέρχονται από άλλες χώρες. Φυσικά συνοδοιπόροι και οι αθλητικοί δικαστές... οι οποίοι αντί να καλέσουν σε απολογία αυτούς που προκαλούν με την συμπεριφορά τους το κοινό φίλαθλο αίσθημα, την Δευτέρα καλούν τον Ολυμπιακό.»

................................................

Σχόλιο από Admin team για την ανακοίνωση: Πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ ... ΠΕΤΑΕΙ!!!

Διαβάστε ακόμη...