Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα!

Aπό gazzetta.gr: Ο Σεπέδα με επίθεση κάνει το 14-16 και δίνει την μεγάλη νίκη στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του «δικεφάλου» πανηγυρίζουν με την ψυχή τους αυτό το 2-0 επί του Ολυμπιακού και συνεχίζουν να το κάνουν και στον πάγκο τους που στην προκειμένη περίπτωση ήταν στο πέταλο των οργανωμένων των «ερυθρολεύκων».
Πηγή: gazzetta.gr
Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα!

Αυτή ήταν η σπίθα που άναψε την... φωτιά, καθώς υπήρξε ρίψη αντικειμένων από τους γηπεδούχους. Στο σημείο εκείνο οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν να πάνε προς την άλλη πλευρά, αλλά εκεί δέχθηκαν λεκτικές κυρίως επιθέσεις. Κάποιοι θερμόαιμοι προσπάθησαν να μπουν και στον αγωνιστικό χώρο. Για την ακρίβεια βρέθηκαν περιμετρικά του τάραφλεξ, αλλά η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων τους έκοψε κάθε όρεξη για περισσότερα επεισόδια.

Και κάπως έτσι τελείωσε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ένα ντέρμπι που τα είχε όλα και μέσα στα όλα δυστυχώς είχε και επεισόδια που ευτυχώς βέβαια δεν πήραν μεγάλες διαστάσεις.

Συγκεκριμένα το φύλλο αγώνα αναφέρει:

«Μετά το τέλος του αγώνα και μετά το χαιρετισμό των ομάδων η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στον πάγκο της (από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ)και τότε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με κατεύθυνση τους παίκτες του ΠΑΟΚ: 2 αναπτήρες, 2 ποτήρια καφέ και 1 μπουκάλι νερό.

Κατόπιν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τακουρίδης, συνοδευόμενος από παράγοντα του ΟΣΦΠ κινήθηκε προς την έξοδο, με σκοπό να δώσει δείγμα για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί ήταν οπαδοί του ΟΣΦΠ, που τον εμπόδισαν και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω. Στη συνέχεια μια διμοιρία ΜΑΤ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμη...