«Κερδίσαμε δίκαια στου Ρέντη»

Από arenafm.gr: Ο Κώστας Παϊσιάδης, γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena fm για το μεγάλο διπλό μέσα στου Ρέντη και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Κερδίσαμε δίκαια στου Ρέντη»

«Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά είναι μόνο ένα μικρό βήμα. Φέρνει την αγωνιστική ισορροπία. Απέδειξε η ομάδα ότι έχασε και τους δυο τίτλους από τα χέρια της. Έγινε ένα περιστατικό με τον πανηγυρισμό του Χιμένεθ, αλλά δεν υπάρχει θέμα.

Η διαιτησία έπαιξε τίμια και στα ίσια 50-50. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει το πάνω χέρι. Και την Παρασκευή θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Αυτό τα ψυχολογικό χάντικαπ από τους δυο χαμένους τίτλους το ξεπέρασε και το πρόβλημα το μετέφερε στον Ολυμπιακό. Τα μηνύματα που παίρνουμε δε θα έχει πάρα πολύ κόσμο στα ματς στην έδρα μας.

Κι επειδή πολλά ανόητα ακούστηκαν δεν υπάρχει παιχνίδι που θέλεις να δώσεις στον αντίπαλο, να τα αφήνεις στον τελευταίο πόντο.

Μέσα στο Ρέντη ο ΠΑΟΚ σε όλο το αγωνιστικό κομμάτι υπερέχει στα πάντα από τον Ολυμπιακό. Το καταλαβαίνεις στο πρόσωπου του αντιπάλου σου. Φαινόταν ότι έχουν να κάνουν με αντίπαλο ανώτερο από αυτούς.»

Διαβάστε ακόμη...