Ζητούσε τιμωρία του Χιμένες!

Aπό inpaok.com: Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών, στο κλειστό του Ρέντη.
Πηγή: inpaok.com
Ζητούσε τιμωρία του Χιμένες!

Αφορμή στάθηκε ένας διάλογος μεταξύ του Φιλίποφ και του Χιμένες που έγινε πάνω στην ένταση του αγώνα, ενώ το σκορ ήταν 24-20 υπέρ του ΠΑΟΚ στο 4ο σετ.

Ο Κουβανός ακραίος του Δικεφάλου σκόραρε για το 25-20, πανηγυρίζοντας με έντονο τρόπο φέρνοντας την αντίδραση του αρχηγού του ΟΣΦΠ που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Όλοι οι παίκτες και οι άνθρωποι των ομάδων προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύμα εκτός από έναν που κανονικά θα ήταν ο πρώτος που θα έπρεπε να το κάνει!

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο, που «έριξε λάδι στην φωτιά» και συντήρησε την ένταση, φωνάζοντας και πιέζοντας τους διαιτητές να γράψουν κατά του Χιμένε, έτσι ώστε να τιμωρηθεί.

Ο κύριος Ταρνατώρος που είναι και αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Ολυμπιακός έβγαλε τον... Τσουκαλά από μέσα του και ούρλιαζε κατά του ΠΑΟΚ και του Χιμένες, την στιγμή που οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν εν χορώ τον Δικέφαλο.

Οι διαιτητές πάντως σημείωσαν το επεισόδιο στο φύλλο αγώνος χωρίς αυτό να... καίει τον Χιμένες αλλά και αυτοί με την σειρά τους... ξέχασαν να γράψουν για την κίνηση του Φιλίποφ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με την λήξη της αναμέτρησης ο αθλητής του ΠΑΟΚ με το νούμερο 1 (σ.σ Χιμένες) πανηγύρισε με έξαλλο τρόπο προς την πλευρά των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Αμέσως όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η κατάσταση γρήγορα ηρέμησε».

Διαβάστε ακόμη...