To ξέσπασμα του Χιμένες! (pics)

Από inpaok.com: Είναι τρελός ο Κουβανός, είναι γνωστό αυτό. Ο Χαβιέ Χιμένες άργησε να πάρει μπροστά στον πρώτο ημιτελικό στου Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά όταν... πήρε δεν σταματούσε με τίποτα.
Πηγή: inpaok.com
To ξέσπασμα του Χιμένες! (pics)

Ο διεθνής πετοσφαιριστής ήταν αυτός που πήρε τον τελευταίο πόντο και έχοντας πλάτη τους παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισε έξαλλα για την νίκη! Οι οπαδοί του Ολυμπιακοί και οι παίκτες του αντέδρασαν που τους γλέντησε μέσα στο σπίτι τους με αποτέλεσμα οι πρώτοι να τον βρίζουν και οι δεύτεροι να προσπαθούν να τον επιτεθούν αλλά να μπαίνουν στην μέση οι ψυχραιμότεροι.

Την ώρα που ο...Τσουκαλάς και οι άλλοι κάφροι της κερκίδας έφευγαν με σκυμμένα τα κεφάλια και βρίζοντας τον, ο Χιμένες χωρίς να αντιδράσει με την επίθεση των αντιπάλων. συνέχιζε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του. Ο Κουβανός κρατιόταν τόσο καιρό και δεν είχε χωνέψει τις διαδοχικές ήττες με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Το πάρτι όμως σταματάει εδώ καθώς την Παρασκευή οι δύο ομάδες θα τα πουν ξανά στο ίδιο γήπεδο. Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να πετύχει το 2-0 και μετά μέσα στο Παλατάκι να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Διαβάστε ακόμη...