Η ώρα των ημιτελικών ...

Από volleynews.gr: Έφτασε η ώρα των ημιτελικών στην Volleyleague και οι μεγάλες μάχες στο φιλέ ξεκινούν από το «Μελίνα Μερκούρη» και το Ζηρίνειο.
Πηγή: volleynews.gr
Η ώρα των ημιτελικών ...

Στο Ρέντη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με νωπές ακόμα τις μνήμες από το 3-2 των ερυθρολεύκων στον τελικό του Λιγκ Καπ στη Σύρο αλλά και στον ημιτελικό του κυπέλλου στη Γλυφάδα και μάλιστα με μεγάλες ανατροπές ενώ ενδιάμεσα νίκησαν με 3-0 σετ σε αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα στην προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου (1oς ημιτελικός, 6/4, 20.30, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βουδούρης).

Που συμφωνούν...

Αν υπάρχει ένα σημείο που συμφωνούν οι δύο μονομάχοι αυτό είναι το πλεονέκτημα έδρας και ψυχολογίας που έχει ο Ολυμπιακός αλλά και ότι η σειρά ξεκινάει από «μηδέν» και για τους δύο. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο που έχει κρατήσει σε όλο το 2016 και με τη δύναμη της ομοιογένειας που έχει αποκτήσει να επιβληθεί. Οι ερυθρόλευκοι πάλευαν για 22 αγωνιστικές ώστε να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και τώρα θέλουν να το αξιοποιήσουν με τους διπλούς τελικούς που θα γίνουν στην έδρα τους την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Ετοιμος και ο ΠΑΟΚ

Πανέτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο και να περάσουν στον τελικό ανοίγοντας το δρόμο για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο που άλλωστε είναι και ο μεγάλος τους στόχος. Γνωρίζουν άλλωστε πως εάν κατακτήσουν το πρωτάθλημα θα δώσουν χαρά στον κόσμο και θα ξεχαστούν οι απώλειες του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ τις τελευταίες ημέρες έγινε προσπάθεια ψυχολογικής ανάτασης όλης της ομάδας ειδικά μετά τις ήττες με 3-2 σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο παρότι ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο προβάδισμα στο σκορ (2-0 σετ και 14-10 στο 5ο σετ στον τελικό του Λιγκ Καπ και 2-0 και 24-21 στο 3ο σετ στον ημιτελικό του κυπέλλου).

Διαβάστε ακόμη...