Εξι παίκτες στο όριο καρτών

Από paokrevolution.net: Ο Αθανασιάδης με την έβδομη κίτρινη κάρτα που είδε στην Νέα Σμύρνη χάνει τους δυο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος και θα μπει «καθαρός» στα πλέι οφ εφόσον συμμετάσχει ο Δικέφαλος.
Πηγή: paokrevolution.net
Εξι παίκτες στο όριο καρτών

Άλλοι έξι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου φλερτάρουν με την τιμωρία και δυο εξ αυτών κινδυνεύουν να χάσουν δυο αγώνες της ομάδας. Ο Λέοβατς έχει έξι κίτρινες κάρτες όπως και ο Τζαβέλλας. Αυτό σημαίνει ότι αν αντικρίσουν μια ακόμη θα συμπληρώσουν επτά και θα πρέπει να μείνουν εκτός για δυο αγώνες.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι βάσει του κανονισμού, στα πλέι οφ δεν μπορεί να επιλέξει η ομάδα σε ποιους αγώνες θα δηλώσει να εκτίσουν την ποινή τους οι παίκτες.

Τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές είναι στο όριο, αφού έχουν τρεις και αυτοί είναι οι Τσίμιροτ, Πέλκας, Χαρίσης και Βίτορ. Αν ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και ο αγώνας με τον Πλατανιά την τελευταία αγωνιστική ήταν τυπικής διαδικασίας, τότε σε αυτό τον αγώνα θα ήταν χρήσιμο κάποιοι από αυτούς να εκτίσουν και να μπουν «καθαροί» στα πλέι οφ. Πλέον όμως αυτό δεν ισχύει μετά την ήττα στην Νέα Σμύρνη και έτσι όλα δείχνουν ότι κάποιοι κινδυνεύουν να χάσουν ματς στα πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...