«Κακοπροαίρετα κουτσομπολιά αυτά που ακούστηκαν!»

Από metrosport.gr; Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, και μίλησε για τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο, όπου είναι προπονητής ο γιος του Σούλη Μαρκόπουλου, Χάρης.
Πηγή: metrosport.gr
«Κακοπροαίρετα κουτσομπολιά αυτά που ακούστηκαν!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τέλη Ζουρνατζίδη:

Για τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει από τον Κόροιβο: «Αυτά είναι μόνο για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος. Για όσους δεν γνωρίζουν πως πρέπει να συμπεριφέρεται και να λειτουργεί μια ομάδα με το όνομα του ΠΑΟΚ. Αυτά ήταν κακοπροαίρετα κουτσομπολιά καφενείου από ανθρώπους που αρέσκονται στο να διαλύουν κάτι που δεν μπορούν να φτάσουν».

Για την αντίδραση του Σούλη Μαρκόπουλου μετά το τέλος του ματς: «Ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Οποιοσδήποτε και αν ήταν σε αυτή τη θέση θα είχε μια δύσκολη κατάσταση, δηλαδή το να είσαι γονιός και να παίζεις αντίπαλος με το παιδί σου ξέροντας ότι από αυτό το αποτέλεσμα θα κριθεί κάτι πολύ δύσκολο για τον γιο σου. Αυτό όμως έχει να κάνει μόνο σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε επίπεδο λογικής, σε επίπεδο σοβαρότητας, σε επίπεδο ηθικής δεν τέθηκε ποτέ κανένα θέμα».

Για το πώς αντιμετώπισαν τα σενάρια που ακούγονταν: «Οι παίκτες βοήθησαν πάρα πολύ. Εμείς ήμασταν πολύ ήρεμοι όλη την εβδομάδα. Μείναμε μακριά από οποιοδήποτε σενάριο. Σαφώς και θα μπορούσε κάτι να στραβώσει στο παιχνίδι και να μην πάει καλά. Ακόμα και να στράβωνε κάτι, εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο προπονητής μας και ποιοι είμαστε εμείς και πως λειτουργούμε. Θα ήταν δύσκολη η ήττα αλλά δεν θα μας άγγιζε. Τέλος πάντων, το παιχνίδι πήγε καλά και κερδίσαμε. Είμαστε κοντά στο στόχο της 5ης θέσης και από εκεί και μετά ο Κόροιβος έχει μια ευκαιρία ακόμα για να σωθεί. Μακάρι να γίνει ό,τι καλύτερο για το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ αυτήν την εβδομάδα».

Για τον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης: «Έτρεχα με τους θρύλους στον Μαραθώνιο και σταματήσαμε τουλάχιστον 40 φορές γιατί μας σταματούσε ο κόσμος για να βγει selfie με τον Πρέλεβιτς και τον Σταυρόπουλο. Η αγάπη του κόσμου για αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγάλη. Χαίρομαι που είμαι κοντά τους και το βιώνω όλο αυτό. Βλέπω πόσο τους αγαπάει ο κόσμος. Πραγματικά πρέπει να σταματήσαμε πάνω από 40 φορές για να βγει ο κόσμος φωτογραφίες μαζί τους κατά τη διάρκεια των πέντε χιλιομέτρων. Ήταν καταπληκτικό το event. Ήμασταν εκεί για να δείξουμε ότι ο επαγγελματικός αθλητισμός βασίζεται στον μαζικό αθλητισμό. Το ευχαριστηθήκαμε και ήταν πάρα πολύ ωραία».

Διαβάστε ακόμη...