Αποκλειστική ευθύνη των παικτών η χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ότι λίγα πράγματα μπορεί να αλλάξει και ότι η επιτυχία ή αποτυχία στο φινάλε της σεζόν είναι υπόθεση των παικτών.
Πηγή: metrosport.gr
Αποκλειστική ευθύνη των παικτών η χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ

Σίγουρα ο Σέρβος τεχνικός με κάποιες μικρές κινήσεις που έκανε εμφάνισε έναν ΠΑΟΚ πιο ισορροπημένο σε σχέση με τον προκάτοχό του, Ίγκορ Τούντορ, όμως, η ουσία είναι ότι την τύχη της ομάδας την κρίνουν τα κέφια και η προσωπικότητα των παικτών. Και χθες, για μία ακόμη φορά φέτος, προβλημάτισαν στα δύσκολα.

Ειδικά στην άμυνα αυτά που γίνονταν ήταν τραγικά και δεν μπορεί κανείς παρά να υποστηρίξει ότι αυτή η ομάδα πάσχει από προσωπικότητα. Της λείπουν οι παίκτες που θα την πάρουν στην πλάτη τους, όταν είναι στριμωγμένη και θα της δώσουν αυτό που χρειάζεται για να μαζεύει κρίσιμους βαθμούς.

Γι' αυτό και το πρώτο που οφείλει κανείς να προτάξει όταν αναφέρεται στον αγώνα της Νέας Σμύρνης είναι τα πολλά ατομικά λάθη. Ο Βίτορ έκανε ένα από τα χειρότερά του παιχνίδια στον ΠΑΟΚ, ο Λέοβατς ξανάπεσε στις κακές εμφανίσεις, ο Βελλίδης ναι μεν έκανε τις επεμβάσεις που μπορούσε αλλά καμία που να δίνει το... κάτι παραπάνω στην ομάδα. Και από τη στιγμή που και ο μόνος ίσως παίκτης που μπορεί να αλλάξει τον ρου ενός αγώνα για τον ΠΑΟΚ με μία ενέργειά του, ο Κλάους, ήταν μπλοκαρισμένος και εκτός παιχνιδιού, τότε μοιραία ήρθε η ήττα.

Ο ΠΑΟΚ έμπλεξε και αυτό είναι πλέον κατανοητό απ' όλο τον κόσμο. Όπως είναι η κατάσταση αποκτά πολύ μεγάλη σημασία να μπορέσει την ερχόμενη Τετάρτη να ρίξει την ποινή των -5 βαθμών (έστω κατά δύο).

Η ευθύνη για ό,τι κι αν γίνει δεν μπορεί να χρεωθεί στον Ίβιτς. Είναι αποκλειστικά των παικτών που μόνο τους ορίζουν το μέλλον τους στην ομάδα. Αν θέλουν να έχουν θέση σε έναν ΠΑΟΚ με υψηλές απαιτήσεις, τότε ας γνωρίζουν ότι έχουν λίγες ακόμη ευκαιρία να... σώσουν το τομάρι τους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...