Αν δεν κερδίσεις Πλατανιά, Λεβαδειακό βάλε λουκέτο και φύγε

Από arenafm.gr: Ο Τάκης Παντέλης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε για το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ:
Πηγή: arenafm.gr
Αν δεν κερδίσεις Πλατανιά, Λεβαδειακό βάλε λουκέτο και φύγε

«Ήμουν εκεί και είδα το παιχνίδι. Στην Αθήνα όπου παίζει πάω και βλέπω τον ΠΑΟΚ. Απογοητεύτηκα. Έχει παθιασμένους Έλληνες ο Πανιώνιος. Ήταν τυχερός γιατί λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών έβγαλε Έλληνες. Ο Ουζουνίδης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Τους έχει κάνει μια γροθιά. Ομάδα. Να αγαπάνε τη φανέλα. Οικογένεια. Η πορεία οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον Ουζουνίδη.

Τη ρέντα ο Μπακασέτας την κυνηγά. Κάνει πολλά σουτ σε κάθε αγώνα. Μου αρέσει παίκτης που φτάνει έξω από τη περιοχή και κάνει σουτ. Δουλεύει και το δεξί πόδι όχι μόνο το αριστερό.

Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά του ΠΑΟΚ δεν έχουν γυμναστεί, δεν είναι καλά προπονημένοι. Η χρονιά χάθηκε από τη αρχή, τους πρώτους 2-3 μήνες. Δεν έχουν φυσική κατάσταση.

Έπρεπε να έχουν βρει προπονητή για του χρόνου. Να δει που πονάμε. Να είναι υπόλογος για τους παίκτες που θα φέρει. Προπονητή για 2-3 χρόνια. Να ξέρει και ο παίκτης ότι αυτός είναι. Όπως έκανε ο Παντελάκης.

Έχω μια απορία. Κούδας, Τερζανίδης, Σαράφης, Πέλλιος, Φούρτουλα, που είναι αυτοί; Δε θα κάνουν τίποτα να βλάψουν τον ΠΑΟΚ. Θα βγουν να απολογηθούν. Μένουν εκεί στη Θεσσαλονίκη. 'Έρχεται κάθε ξένος παίρνει τα εκατομμύρια και φεύγει. Γιατί να φύγει ο Βεζυρτζής;

Η ομάδα στράβωσε από την αρχή . Τώρα είναι αργά. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις τα δυο παιχνίδια με Λεβαδειακό και Πλατανιά, βάλε λουκέτο και φύγε. Ο ΠΑΟΚ είσαι.»

Διαβάστε ακόμη...